Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Forhandlingskompetencer

  • Mark
  • 27. august, 2018

Alternativet til panik og forkerte beslutninger

Har du en lederstilling med ansatte under dig, eller har du kollegaer eller familiemedlemmer, der ofte er uenige med dig eller hinanden? Eller har du det svært med dem omkring dig i hverdagen, fordi du ikke føler, du bliver lyttet til og taget seriøst? Det kan være svært at tage aktion på og ændre det, men det er muligt.

De fleste af os har på et tidspunkt i livet oplevet at have en rolle, man ikke føler sig tilpas i. Det kan være en rolle, der giver et stort ansvar, man ikke er klar til, eller en rolle der kræver et stort overblik over det, der bliver oplevet som alt for mange ting.

Den følelse man har, når det går op for én, at man måske ikke har helt så meget styr på situationen, som man gerne vil, kender de fleste nok. Følelsen af at blive overvældet kan for mange mennesker forårsage en panisk reaktion. Når panikken rammer os, træffer vi ofte beslutninger som ikke er velovervejede og sandsynligvis forkerte. Men betyder det, at man må tage til takke med panik og forkerte beslutninger? Nej slet ikke!

Der findes redskaber

Der findes nemlig redskaber til at forbedre dine kommunikationsevner og forhandlingskompetencer, som samtidig giver et godt overblik og struktur på din kommunikation. Hos Dansk NLP Institut har vi NLP Practitioneruddannelsen, som giver dig disse redskaber. Med uddannelsen lærer du også at arbejde med at forstå dig selv og dit samspil med andre.

Vi tror på, at man trives bedst og kommer længst med sunde relationer. Her vil NLP Practitioneruddannelsen også bidrage med redskaber i forhold til netop at skabe sunde relationer. NLP Practitioneruddannelsen er det ideelle boost hvis du ønsker en karriereudvikling eller blot en opgradering af dit fag eller jobfunktion, hvor du lærer nye og stærke værktøjer til at supplere til din faglige værktøjskasse.

Er du interesseret i at høre nærmere kontakt os på  post@dansknlp.dk eller ring tlf. 7010 1170

Tilmeld dig til practioneruddannelsen
Stress fra en anden vinkel, del 2
Fortsat fra Stress fra en anden vinkel, socialpsykologisk. Vi har lige set lidt på stress fra en ydre vinkel, så her går vi til en anden yderpol, nemlig til nervesystemet, den dybeste og den første påvirkning.
Stress fra en anden vinkel, del 1
Stress er en almen kendt og udbredt tilstand. Mange får diagnosen Stress. Den mest almindelige måde at anskue denne lidelse, er fra et fysisk eller personligt synspunkt eller det at arbejdspladsen også spiller en rolle. Det er nok naturligt at tage den synsvinkel, da det er der, hvor stress-fænomenerne udspiller sig og hvor virkningen af stress opleves tydeligt.
Livet med dig som udforsker, designer og skuespiller
Over tid konstruerer vi vores egen model af verdenen. Vi navigerer i livet med dette mentale landkort. Vi vedstår landkortets grænser som fortæller os hvad der er muligt i vores liv - selv når realiteterne er mere udvidet end vores mentale landkort tillader.
Skal jeg skilles?
Ifølge Danmarks statistik for 2017 blev 15.265 personer i Danmark skilt. Årsager til skilsmisse er meget forskellige, men oftest  er det pga. negativt samspil og kommunikation parterne imellem.  Der er en slags gentagne mønstre i samspillet, – man ved det sker, men kan ikke ”stoppe det”, og ved oftest ikke hvad der sætter mønstrene ” i gang”. Det kan føre til en slags afmagts og ensomheds følelse. ”Hvorfor er den som jeg har følt mig så tæt forbundet med- pludselig så langt væk? ”
Hukommelse 3
Fortsættelse af hukommelse 1 og 2
Hukommelse 2
Fortsættelse af blogindlæg om hukommelse
Hukommelse 1
Alle mennesker benytter sig af hukommelse
Forhandlingskompetencer
Alternativer til panik og forkerte beslutninger Har du en lederstilling med ansatte under dig, eller har du kollegaer eller familiemedlemmer, der ofte er uenige med dig eller hinanden? Eller har du det svært med dem omkring dig i hverdagen, fordi du ikke føler, du bliver lyttet til og taget seriøst? Det kan være svært at tage aktion på og ændre det, men det er muligt.
Det handler om professionel coaching
Mange af os kender det. Vi vender tilbage fra en måske længere ferie og tager lidt af feriementaliteten med hjem, og med det samme føler vi os lidt uden for… de sædvanlige rammer og skal ‘genopvarme’ relationerne til venner og medarbejdere.
Psykoterapi og personlighed
Kan psykoterapi ændre min personlighed? Hvem er jeg? Hvilken personlighed har jeg? Og er det muligt at ændre min personlighed? Det er alle komplekse spørgsmål, som er svære at besvare, først og fremmest fordi det afhænger af øjnene, der ser.