Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Er det belastende at arbejde med mennesker? Mennesker der arbejder med mennesker bliver udsat for psykisk belastning og som professionel supervisor, er du i stand til at aflaste og modvirke belastninger og understøtte lærings- og udviklings processer både på individ- og gruppeniveau.

Du bliver bedre til:

  • At aflaste og modvirke belastninger hos mennesker, der arbejder med mennesker
  • At hjælpe andre med at bearbejde arbejdsrelaterede belastninger eksempelvis en medarbejder der har været vidne til eller udsat for en traumatisk oplevelse på arbejdspladsen.
  • At anvende solid psykologisk baggrundsviden og konkrete supervisionsværktøjer
  • At forstå supervisionens historie, traditioner, genstandsfelt og roller
  • At formidle din faglighed til mennesker, i en læringsproces, på en optimeret måde.
  • At modvirke påvirkningen af at skulle forholde sig til andre menneskers psykiske smerte og eksistentielle udfordringer
  • At anvende effektfulde kommunikationsværktøjer til at lede gruppe- og udviklingsprocesser
  • At gennemføre supervision på et professionelt grundlag

Værdi for din virksomhed

Din virksomhed får ledere og medarbejdere, der er mere fleksible og robuste og en ressourceperson, der giver effektiv feedback og kan håndtere stress hos medarbejdere, der i dagligdagen, er udsat for forskellige slags belastninger på arbejdspladsen, hvor mennesker arbejder med mennesker, inden presset udvikler sig i negativ retning.

Uddannelsen er for dig

Der ønsker at aflaste og modvirke belastninger hos mennesker, der arbejder med mennesker og understøtte menneskers læringsproces, ved at få vendt psykisk belastning til læring. Uddannelsen er særlig for dig, der er uddannet coach eller psykoterapeut, men også undervisere og socialarbejdere kan med fordel anvende supervisionsfærdighederne, fordi faggrupperne har det til fælles, at de er i kontakt med mennesker, og må forholde sig til deres frustrationer, smerte og eksistentielle udfordringer.