Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Dansk NLP Institut i København

   Hos Dansk NLP Institut i København tilbydes der professionelle, anerkendte uddannelser og kurser inden for kommunikation, udvikling, psykoterapi og coaching – med NLP som metode.

   NLP metoden er hos Dansk NLP Institut funderet i den anerkendte klassiske psykologi og formidles derfor på et etisk, solidt grundlag.

    

   En uddannelsesinstitution i København

   Hos Dansk NLP Institut i København kan du tage tilmelde dig uddannelser, kurser og workshops, som alle tager udgangspunkt i NLP som metode. Du kan bl.a. uddanne dig som psykoterapeut, coach og supervisor eller tage et kursus i ledelse eller mentoring.

   NLP – Neurolingvistisk Programmering – er en metode, som anvendes for bedre at forstå og udvide vores måde at tænke på. Gennem NLP får man udvidet sit sanseapparat, så man kan anskue situationer fra flere synsvinkler samt lærer at forstå både sig selv og andre mennesker bedre at kende.

   Dansk NLP Instituts afdeling på Sjælland er placeret centralt i København.

   Holdstart i København

   Uddannelser hos Dansk NLP Institut i København

   Alle uddannelser på Dansk NLP Institut er bygget op af fire uddannelser, som henholdsvis udgør 1., 2., 3. og 4. år på studiet. Du tilmelder dig uddannelserne for et år af gangen, og du kan stoppe efter hvert fuldført år, når du har opnået de kompetencer du har behov for.

   Hvert år bliver afsluttet med en evaluering af den studerende samt en personlig samtale, der har fokus på faglig og personlig udvikling. Efter endt år på studiet modtager den studerende ligeledes et certifikat.

   Vi anvender løbende træning og feedback i vores undervisning, så eleverne lærer at forstå og anvende NLP i praksis. Vi stiller store krav til vores elever, således de går fra uddannelsesstedet med værktøjer og færdigheder, som de kan anvende allerede dagen efter på arbejdspladsen eller i privatlivet

   Psykoterapeut uddannelse på deltid i København

   Vores NLP psykoterapeut uddannelse er en 4-årig uddannelse, som tages som et deltidsstudie, således der er plads til både at have et fuldtidsarbejde og et familieliv ved siden af.

   Selve uddannelsen tager du over en periode på fire år, hvoraf 1. og 2. året på studiet består af 5 moduler og 3. og 4. året består af 6 moduler, således du gennem dine fire år på studiet gennemgår 22 moduler.

   Hvert år på studiet er en individuel uddannelse. Det betyder, at du kan vælge om du vil tage et enkelt, to, tre eller fire år af uddannelsen. Skal du være certificeret psykoterapeut, så skal du dog tage alle fire år. På 1. året bliver du certificeret NLP Practitioner, på 2. året certificeret NLP Master Practitioner og på 3. året certificeret NLP Counselor.

   Hvert år på studiet giver dig nye færdigheder inden for det psykologiske felt, som du allerede kan anvende dagen efter på arbejdspladsen eller i dit privatliv. Samtidig er der opbygget progression i studiet, således de færdigheder du lærer på 1. året bliver udvidet på 2. året, og så videre.

   1. år: NLP Practitioner uddannelse (modul 1-5)

   NLP Practitioner uddannelsen giver dig en grundlæggende kommunikations- og metodeforståelse i NLP principperne, og du får en større forståelse for dig selv og dit samspil med andre. Du får bl.a. indsigt i menneskers måde at handle og tænke på, samt viden omkring hvilke drivkræfter, der ligger bag menneskers måder at agere på.

   2. år: NLP Master Practitioner uddannelse (modul 6-10)

   NLP Master Practitioner uddannelsen giver dig selvindsigt og selverkendelse, samt giver dig redskaber til, hvordan man etablerer gode relationer til andre. Der bliver ligeledes gået mere i dybden med konflikthåndtering og karakteregenskaber, og du får en forståelse for forskellige mennesketyper. Du lærer hvordan man håndterer og navigerer i livet, samt hvordan du kan hjælpe andre med at navigere i deres liv.

   3. år: NLP Counselor uddannelse (modul 11-16)

   En uddannelse som NLP Counselor giver dig en forståelse for de systemiske og dynamiske sammenhænge i familien og på arbejdspladsen. Vi dykker bl.a. ned i problematikker, såsom at “historien gentager sig”, og lærer dig, hvordan man skaber en “ny historie”. Samtidig bliver du introduceret for de klassiske psykologiske teorier og hvordan du anvender psykoterapi som metode.

   4. år: Psykoterapeutuddannelse (modul (17-22)

   Sidste år af psykoterapeutuddannelsen giver dig kompetencer som professionel psykoterapeut. Det er på dette år, at du kommer til at udvikle din egen individuelle stil som psykoterapeut, og du får integreret både etik og æstetik, som gør dig i stand til at fungere som professionel psykoterapeut.
   Du kan tage Psykoterapeut uddannelsen i København som deltidsstudie over 4 år, og supplerer du med 3 moduler af 5 dages varighed, såvel som supervisortræning, så kan du videreuddanne dig til Supervisor.

   Uddannelsen til Coach er en 3-årig uddannelse som tages som deltidsstudie, således der er plads til et fuldtidsarbejde og et familieliv ved siden af.
   Coachuddannelsen på Dansk NLP Institut i København tager du over en periode på tre år, hvoraf hvert år er en uddannelse for sig selv. Skal du have en uddannelse som Coach starter du samme sted som uddannelsen til Psykoterapeut, men som Coach behøver du kun at gennemføre 1., 2. og 3. år af uddannelsen – dvs. modul 1-16.
   Efter hvert år skal du ligeledes gennemføre Coachmodul A + B for at blive henholdsvis NLP Practitioner Coach efter første år, NLP Master Practitioner Coach efter andet år og til sidst NLP Counselor Coach efter tredje år, som udgør Dansk NLP Instituts 3-årige coachuddannelse.

   NLP kurser på Dansk NLP Institut

   Hos Dansk NLP Institut i København kan vi også tilbyde flere kurser og workshops inden for bl.a. mentoring, ledelse, hypnoterapi m.m.  Kurserne har typisk en varighed af 1-2 dage og foregår i Dansk NLP Instituts lokaler i København.

   Vores mentorkursus styrker dine formidlingsmæssige kompetencer og giver dig en indsigt i, hvordan man skal mestre de mekanismer, der opstår mellem mentor og mentee. Mentor kurset henvender sig typisk til ledere, der til daglig har til opgave at støtte en mindre erfaren medarbejder med dennes personlige og faglige udvikling i fx en virksomhed.

   Vores lederkursus giver dig en række værdifulde værktøjer til at udvikle din relation til dine medarbejdere. Du får indsigt i, hvordan du gennem dine lederegenskaber kan motivere dine medarbejdere til bl.a. at blive gladere på arbejdspladsen og være mere produktive.

   Samtidig har vi løbende kurser inden for bl.a. hypnoterapi og kommunikation og relationer i arbejdslivet, samt workshops inden for en række områder, der bl.a. relaterer sig til stress og ledelse.