Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Opkvalificer med en master i Coaching 

   Andet året på Dansk NLP Institut strækker sig fra modul 6-10 og her får du lov til at arbejde videre med – og styrke den grundlæggende metodeanvendelse, som du lærte på førsteåret. Du udvikler dine færdigheder i at etablere gode relationer og får en dybere forståelse for mennesketyper og deres tanke- og handlemønstre. 

   Med en master i coaching og ledelse fra Dansk NLP Institut lærer du at videreudvikle og styrke gode relationer med de mennesker, som du allerede arbejder med. Uddannelsen er tilrettelagt, så der bliver gået mere i dybden med konflikthåndtering samt karakteregenskaber, og du bliver introduceret for forskellige udtryksmidler, herunder storytelling og metaforer.

   Du vil træne med cases fra forskellige scenarier i den virkelige verden. Disse cases lægger et solidt fundament, der danner baggrunden for din viden og erfaring, som du vil tage med videre, når du er færdiguddannet. Du vil opleve, at jo mere viden og træning du får, jo mere fleksibel bliver du, da du får mange værktøj til at løse fremtidige problemstillinger med. 

   Styrk dine kompetencer med ny viden og erfaring 

   Uddannelsen henvender sig til dem, der arbejder med mennesker og gerne vil udvikle deres kommunikative kompetencer med en master i organisatorisk coaching og læring. Du vil få hands-on erfaring med cases fra det virkelige liv, hvor du kan bruge din læring på arbejdspladsen. Du vil opleve, at du også kan bruge din uddannelse som et led i din egen personlige udvikling. 

   Mennesket er et komplet, men kompliceret væsen. Derfor er der brug for personer, der kan læse mere end bare overfladen på eventuelle konflikter på arbejdspladsen, så konflikterne løses professionelt med praktisk og teoretisk viden. 

   Når du har gennemført andet år NLP Master Practitioner, Coach Modul A og B, coach træning, supervision og coach-eksamen kan du kalde dig NLP Master Coach og bruge dine erhvervede coach-kompetencer i dit professionelle arbejdsliv som master certified coach.