Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Har du interesse for mennesker og har lyst til at arbejde med din forståelse af dig selv og dit samspil med andre? En practitioner uddannelse er afsæt til en ny start hvor du:

   • Opnår overblik og struktur i kommunikationer
   • Får betragtlige redskaber i forhold til sunde relationer
   • Du opdager nye kompetencer du straks kan bruge på jobbet og privat

   NLP Practitioner uddannelsen er starten på din karriere

   En practitioner uddannelse på Dansk NLP Institut er begyndelsen til din karriererudvikling hvad enten du ønsker at blive uddannet psykoterapeut, coach, formidler, mentor, supervisor eller blot ønsker at opgradere dit eget fag eller jobfunktion.

   NLP Practitioner – 5 moduler á 5 dages varighed

   NLP Practitioner på Dansk NLP Institut består af 5 moduler af 5 dages varighed. Uddannelsen kan gennemføres selvstændigt, og samtidig udgør den 1. år af samtlige uddannelser på Dansk NLP Institut. Tilmelding sker for et år ad gangen.

   Hvad er NLP?
   Mia Müller
   HR Manager
   NLP-uddannelsen har beriget mig med svar på den slags adfærdspsykologiske spørgsmål. Jeg valgte Dansk NLP Institut, da en af instituttets undervisere var ude på min daværende arbejdsplads og tale om assertiv adfærd og konflikthåndtering. Jeg blev blæst bagover af de nye tilgange til håndtering af opgaverne. Jeg måtte vide mere!

   Jeg har fået en større forståelse for folks bevæggrunde og en større indsigt i de reaktionsmønstre og overbevisninger, som vi lever efter. Jeg har også fået vendt blikket indad og set på mig selv med andre øjne. Og jeg er stadig i proces. Livet er een lang læreproces, og NLP skubber i den grad bagpå!
   Lisbet Østensgaard
   Folkeskolelærer og psykoterapeut
   NLP er blevet den røde tråd i mit liv – både i mit arbejde som lærer, i mit privatliv og som psykoterapeut.

   Inden jeg startede på Dansk NLP Institut, ville jeg gerne have mere psykologisk indsigt både i forhold til mig selv og mit arbejde. Være mere bevidst om de metoder jeg allerede brugte, blive klarere i min kommunikation, mindre nærtagende, udvikle mig selv, bruge mine ressourcer og skabe forandringer på det personlige og arbejdsrelaterede plan. Jeg har fået alt, hvad jeg ønskede mig!

   NLPs historiske baggrund

   Samarbejdet mellem John Grinder og Richard Bandler NLP tog sin begyndelse i starten af 1970’erne og er et resultat af samarbejdet mellem John Grinder, som dengang var sprogprofessor ved University of California, og gestaltterapeuten Richard Bandler, som studerede psykologi og datalogi ved samme universitet.

   De studerede datidens mest fremragende terapeuter for at kunne identificere deres mønstre – og lære dem videre til andre.

   Bandler og Grinder bekymrede sig ikke om teorier og om problemers opståen, men fremlagde i stedet modeller for vellykket terapi, som virkede i praksis og kunne videregives til andre. Bandler og Grinder analyserede især

   – Fritz Pearls, den nyskabende psykoterapeut, der grundlagde gestaltterapien
   – Virginia Satir, familieterapeuten, der afklarede ellers “uløselige” familierelationer
   – Milton H. Erickson, den verdensberømte læge, psykolog og hypnoterapeut
   – Gregory Bateson, der er kendt som grundlægger af den systemiske teori

   Effektiv kommunikation, personlig forandring og accelereret indlæring

   Terapeuterne, som Bandler og Grinder studerede, var yderst forskellige, men der var en forbløffende lighed i deres underliggende mønstre. Bandler og Grinder kortlagde disse mønstre, forfinede dem og opbyggede en elegant model, som kan bruges til effektiv kommunikation, personlig forandring, accelereret indlæring og selvfølgelig større livsglæde.

   Frem for at kortlægge problemerne og formulere disse problemers opståen, som den traditionelle psykolog ofte gjorde, valgte Bandler og Grinder m.a.o. at afdække genialitet og succesfuld adfærd.

   Ikke alene afdækkede de, hvad forskellige naturtalenter bevidst og ubevidst foretager sig både mentalt, følelesesmæssigt og adfærdsmæssigt, de beskrev også deres sindsprocesser og ubevidste adfærdsmønstre på en måde, der gør det muligt for andre at udvikle de samme potentielle talenter.

   Udfra denne model afholdt Grinder og Bandler en række meget succesfulde seminarer over hele USA, og de nye tanker vandt indpas mange steder. Interessen for NLP voksede hurtigt. I USA har langt flere end 100.000 mennesker i dag gennemgået NLP-træning under én eller anden form.

   Siden 1989 har Dansk NLP Institut uddannet flere end 10.000 Master Practitioners i Danmark.