Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Hvilken betydning og konsekvenser kan det have for voksenlivet, når et barn er vokset op med en alkoholiker eller misbruger? Denne workshop har til formål at sætte fokus på netop dette. Workshoppen vil komme ind på emner som, hvad afhængighed og misbrug er, hvad det gør ved misbrugeren og dennes evne til at være forælder, hvordan det påvirker barnet, der vokser op i dette, helt ind i voksenlivet og give håb for fremtiden.

   Workshoppen er til dig der:

   • Selv er vokset op som barn af en alkoholiker eller anden form for misbrug.
   • Kender en eller er i nær relation til en, der er vokset op som barn af en alkoholiker eller misbruger.
   • Er nysgerrig på emnet og/eller arbejder med alkoholikere og misbrugere eller børn af disse.
   • Selv er tidligere alkoholiker eller misbruger og ønsker at forstå mere om hvilken betydning dette har/har haft for barnet og forældrerelationen.

   Kom og bliv klogere på emnet ”Voksne Børn af alkoholikere og misbrugere”
   Tine Carita Larsen, der er uddannet psykoterapeut ved Dansk NLP Institut, vil dele sin viden og erfaring om dette emne. Tine brænder særligt for dette emne, både på grund af personlig erfaring, og fordi hun de seneste 5 år har arbejdet med unge/voksne børn af alkoholikere i TUBA Danmark. Igennem sit arbejder oplever hun, hvor vigtigt det er at sætte fokus på emnet Voksne børn af alkoholikere og misbrugere, og skabe rum for at bryde tabuet, så mange flere kan få hjælp til at bryde ud af fortidens lænker – for det er muligt.

   Tine fortæller:
   Alt for mange børn vokser op med en eller måske to forældre, der har en afhængighed eller misbrug af alkohol, eller anden form for misbrug – ofte i sammenhæng med alkohol, og det er desværre ikke omkostningsfrit. Selv når barnet bliver voksen og flytter hjemmefra, skal skabe relationer, stifte familie osv., så ligger fortidens oplevelser og lurer og sætter præg på måden at være i livet på, at møde andre mennesker på. Ofte fortsætter barnet sine overlevelsesstrategier og adfærdsmønstre fra barndommen ind i voksenlivet, det vil sige fortsætter med at overleve i stedet for at leve.

   Hvorfor deltage?

   Denne workshop kan være et afgørende skridt mod personlig udvikling og healing. Ved at forstå de dybe påvirkninger af din opvækst, kan du begynde frigørelsen fra de negative mønstre, der holder dig tilbage i livet eller gør fx relationer svære. Uanset om du ønsker mere indsigt og forståelse, forbedre dine personlige relationer, få et bedre selvværd eller finde accept/fred med din fortid, så kan denne workshop være det første/næste skridt på vejen til forandring.

   Rammerne for workshoppen:

   Workshoppen foregår i Dansk NLP Instituts trygge rammer. Det er helt frivilligt, om du blot ønsker at komme og lytte, eller du ønsker at deltage med spørgsmål og dialog. Kom som du er – vi har fuld forståelse for, at det kan være et svært og sårbart emne for nogen, mens andre ønsker at blive klogere for at kunne hjælpe videre. Der er plads til alle og nok til at alle kan gå derfra – lidt klogere på emnet, på sig selv, på sine nærmeste osv.

   Har du overvejelser eller spørgsmål kontakt os på:

   70 10 11 70 eller nlp@dansknlp.dk

   Hvem kan deltage

   Workshoppen er særlig for dig, der til daglig arbejder eller omgiver dig med mennesker

   Underviser

   Tina Carita Larsen er NLP-psykoterapeut, MPF og arbejder til daglig som fagkonsulent

   Holdstørrelse og frist

   Der er begrænset antal pladser, og vi gennemfører ved minimum 8 deltagere. Tilmeld dig allerede NU for at sikre dig en plads på holdet.