Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Workshoppen er særlig for dig, der kender til emnet og samtidig ønsker endnu mere. 

  • Viden om voksne børn af alkoholikere.
  • Kompetence til at spotte mønstre hos voksne børn af alkoholikere.
  • Konkret viden og værktøjer til håndtering af følgevirkninger.

 

Lidt fakta om voksne børn af alkoholikere og hvorfor det er relevant.

860.000 drikker over genstandsgrænserne, 585.000 har et alkoholforbrug, der allerede har manifesteret sig i fysiske eller psykiske skader, 140.000 er afhængige af alkohol.

Sundhedsstyrelsen skønner, at ca. 122.000 børn vokser op i en familie med et alkoholproblem – TUBA siger mindst 200.000. Ca. 1/3 af danskerne har eller har haft et menneske med et alkoholproblem i familien – enten i kernefamilien eller blandt andre familiemedlemmer. Undersøgelser viser, at ca. 632.000 nulevende danskere er vokset op i familier med alkoholproblemer = hver 8.-9. dansker. Der går 10-15 år før en, der misbruger alkohol, søger hjælp – hvis de gør…

Derfor er det vigtigt at få nyttig viden mere om et tabubelagt emne, der hver dag berører rigtig mange mennesker.

Kom og bliv opkvalificeret i det tabubelagte emne.

NLP Psykoterapeut Jane Strandgaard Clausen underviser de to aftener. Jane har over 10 års professionel erfaring med ´voksne børn af alkoholikere´ og arbejder til daglig i en behandler- og lederfunktion på Center for Afhængighed, Guldborgsund Kommune.

Jane fortæller: ”Mennesker, der kommer fra familier med alkoholproblematikker, har ofte svært ved at sætte grænser, problemer med at indgå i relationer og døjer med selvværdet. Problemer med alkohol er så tabuiseret i vores samfund, at de voksne børn oftest føler sig anderledes og ensomme. Børn og voksne børn af familier med alkohol er ofte så plaget af skyld og skam, at det giver mening at starte der. Skylden og skammen er ofte med til at fastholde klienten i et uhensigtsmæssigt mønster.”

Workshoppen er planlagt i del 1 og del 2 i en god balance mellem teori og praksis. 

Workshoppen er planlagt i to dele, så der er mulighed for bearbejdning af input mellem de to aftener. Til begge aftener er der faglige input, refleksion og øvelser i mindre grupper. Undervisningen forgår i trygge rammer under kyndig vejledning.

Har du overvejelser eller spørgsmål kontakt os på:

70 10 11 70 eller nlp@dansknlp.dk

Hvem kan deltage

Workshoppen er særlig for dig, der til daglig arbejder eller omgiver dig med mennesker

Underviser

Jane Strandgaard Clausen er NLP-psykoterapeut og arbejder til daglig som koordinator på Center for Afhængighed

Holdstørrelse og frist

Der er begrænset antal pladser, og vi gennemfører ved minimum 8 deltagere. Tilmeld dig allerede NU for at sikre dig en plads på holdet.