Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Privatpolitik Dansk NLP Institut

Intet data vil på noget tidspunkt blive videregivet til 3. part uden forudgående tilladelse.

 Behandling af personoplysninger

Dansk NLP Institut anvender dine personoplysninger til en række formål, som primært er med henblik på at opfylde vores aftale med dig. Hos Dansk NLP Institut registreres dit engagement automatisk. Vi anvender hovedsageligt dine person oplysninger for at kunne administrere dit engagement, herunder fakturering og levering. Dette omfatter blandt andet, at vi skaber og vedligeholder faktura og studieforløbs informationer.

Vi registrerer dit navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer. På det ansøgningsskema/tilmelding du udfylder ved oprettelsen, registreres desuden dit CPR nummer. Dit CPR nummer bliver ikke registeret online. Indmeldelses informationer opbevares aflåst. Ved afsluttet engagement, gemmer vi dine oplysninger i 5 år, blandt andet af hensyn til deltager historikken. Hvis du ikke ønsker, at vi beholder dine oplysninger efter endt forløb, sletter vi disse fra alle registrerede steder hos os, i det omfang  loven tillader os at gøre dette.

Du kan som studerende hos os til hver en tid bede om indsigt i den persondata, der er registreret i relation til dit engagement. 

Retsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af det samtykke, du giver til vores indsamling og videre behandling af oplysningerne, når du tilmelder dig uddannelsen. Behandling af personoplysninger på baggrund af samtykke er reguleret i persondatalovens § 6 stk. 1 nr. 1 og i persondataforordningen artikel 6, stk. 1 litra a.

Videregivelse af oplysninger

Som uddannelsesinstitution videregiver vi dine personoplysninger til offentlige myndigheder i det omfang vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

Samtykke til behandling af persondata – ved ansøgning
Når du sender en ansøgning, giver du samtykke til vi må bruge de oplysninger, som du har oplyst/vedhæftet i ansøgningsskemaet. Oplysningerne danner grundlag for din optagelse.

Opbevaring

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. Personoplysninger, som ikke længere er nødvendige i forhold til de oplyste formål, vil blive slettet eller anonymiseret.

Hvem har adgang til persondataoplysninger

Ejerne af virksomheden, ansatte i administrationen og revisor. Såfremt 3 parts leverandører gives adgang til persondataoplysninger, vil dette ske ved samtidigt indgåelse af databehandler aftale med 3. parts leverandøren.

Hvornår slettes data

Instituttet opbevarer grundlæggende dine data 5 år tilbage, efter endt forløb. Herefter destrueres dine data.

Samtykke til at sende nyhedsbreve
Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, giver du samtykke til at vi må sende dig nyhedsbreve via e-mail. Du kan afmelde dig nyhedsbreve. Dette gøres ved du klikker på ”Unsubscribe” i bunden af nyhedsbrevet.

Samtykke til at behandle persondata efter tilmelding til nyhedsbreve
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du samtykke til at vi må benytte dit navn og din e-mail adresse. Vi behandler kun disse oplysninger for at kunne sende dig Instituttets nyhedsbreve. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig. Dette gøres ved du klikker på ”Unsubscribe” i bunden af nyhedsbrevet.

Adgang til dine personoplysninger

Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi af disse oplysninger.

Du kan også bede om, at vi retter eller opdaterer oplysninger, eller anmode om at vi transmitterer dine personoplysninger til dig eller til en anden dataansvarlig, hvis dette er teknisk muligt.

Du kan også altid anmode om, at vi sletter personoplysninger, som vi opbevarer om dig eller anmoder om, at vi kun i et nærmere begrænset omfang behandler de allerede indsamlede personoplysninger.

Hvis du gerne vil gøre brug af ovennævnte rettigheder, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, bede du kontakte os på post@dansknlp.dk .

Tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vi dette dog ikke berøre lovligheden af den behandling, der er foretaget inden tilbagetrækningen af samtykke. Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, bede du kontakte os på post@dansknlp.dk .

Klageret

Som person tilknyttet Dansk NLP Institut har du også klageret. Klager over vores behandling af oplysninger skal rettes til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger ved at følge dette link: www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/.

Hvis du mener, at vores behandling af dine personoplysninger ikke er lovlig, håber vi, at du vil kontakte os først, således vi kan drøfte sagen og forhåbentlig finde en løsning.