Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Hvad koster en Coach uddannelse?

   En evalueret og godkendt Coach uddannelse er en grundig uddannelse, der kan gennemføres over 1 – 3 år. Det vægtes højt at den studerende får den højeste værdi for pengene.

   Priserne listes nedenfor og det er godt at forholde sig til værdier som 35 års erfaring som uddannelses institut, højt kvalificerede undervisere, behagelige og trygge omgivelser samt kontinuerlige godkendte evalueringer af Instituttet, der var en af det første til at opnå dette i Danmark.

   Indhold og struktur for de 3 årgange kan der læses mere om her: Coach uddannelsens indhold og opbygning

   Undervisningsprisen for hele uddannelsen som Practitioner Coach er: kr. 43.400 fordelt på 35 undervisnings- og træningsdage.
   Undervisningsprisen for hele uddannelsen som Master Coach er: kr. 25.900 fordelt på 25 undervisnings- og træningsdage.
   Undervisningsprisen for hele uddannelsen som Councelor Coach er: kr. 29.800 fordelt på 30 undervisnings- og træningsdage.

   Dagspris er på kr. 1.036,00 – 1.240,00 til sammenligning med øvrige Coach uddannelser, der starter med en dagspris på kr. 1.400 og op efter.

   Undervisningen er fordelt på:
   1 år Practitioner Coach – 25 dage + 10 dage fagspecifik Coach træning
   2 år Master Coach – 25 dage
   3 år Councelor Coach – 30 dage

   Man tilmelder sig for et år ad gangen.

   Bemærk man kan tilgå de fagspecifikke Coach moduler på første året – men kan også vælge at tilgå dem, ved gennemførelse af Master Coach og derved gennemføre Practitioner Coach hurtigere. Det samme gælder for Councelor Coach.

   Udover undervisning

   På uddannelsens 1. og 2. år er undervisning, materialer, selverfaring, supervision og evaluering inkluderet i prisen for uddannelsen.

   På de fagspecifikke Coach moduler er undervisning og materialer inkluderet i prisen for uddannelsen. Der skal påregnes udgifter til selverfaring, supervision og eksamens gebyr som man betaler løbende. Alt i alt beløber det sig til kr. 14.000.

   På overbygning 3 år og fagspecifikke Coach moduler er det der, hvor du begynder at tage imod betaling for dine klientforløb.

    

   Mere om uddannelsen i sin helhed kan læses på side 42 her Kriterer og indhold af uddannelsen

   Se holdstart for Coach uddannelsen