Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Dansk NLP Institut i Aarhus

   Dansk NLP Institut i Aarhus er en uddannelsesinstitution, hvor der tilbydes anerkendte uddannelser, kurser og workshops inden for bl.a. kommunikation, udvikling, psykoterapi og coaching.

   Alle uddannelser, kurser og workshops tager udgangspunkt i NLP som metode, som er funderet i den anerkendte klassiske psykologi.

   En uddannelsesinstitution i Aarhus med fokus på NLP som metode

   Hos Dansk NLP Institut i Aarhus tilbyder vi uddannelser, kurser og workshops, der tager udgangspunkt i NLP som metode.

   NLP – også kaldet Neurolingvistisk Programmering – er en psykologisk metode, som giver mulighed for, at forstå og udvide vores måde at tænke på. Gennem NLP lærer du at forstå både dig selv og andre mennesker bedre. Samtidig får du udvidet dit sanseapparat, så du ændrer din måde at opfatte tingene på samt anskue situationer fra flere synsvinkler. Det bliver derfor lettere for dig, at nå dine mål.

   Dansk NLP Institut afdeling i Jylland er placeret centralt i Aarhus midtby.  

    Vi er her for at hjælpe dig.
    Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

    Opbygning af uddannelserne hos Dansk NLP Institut i Aarhus

    Alle uddannelser på Dansk NLP Institut i Aarhus er bygget op omkring fire uddannelser, som henholdsvis udgør 1., 2., 3. og 4. år. 1. og 2. år, som udgør grunduddannelsen, giver den studerende en grundlæggende kommunikations- og metodeforståelse. På overbygningen – 3. og 4. år – fordyber den studerende sig i NLP metodens teoretiske og metodiske grundlag.  

    Du tilmelder dig uddannelserne for ét år af gangen, og du kan stoppe, hvornår du vil på uddannelsen, hvis du føler, at du har opnået de kompetencer du har brug for. Vi har indbygget progression i vores uddannelser, således at de færdigheder vores studerende lærer på 1. år på studiet bliver bygget videre på 2. år og så videre. Ligeledes har vi stort fokus på, at de færdigheder, der læres på studiet allerede kan anvendes dagen efter på arbejdspladsen eller i det private.

    Hvert år slutter af med en evaluering og en individuel personlig samtale, som har fokus på den studerendes faglige og personlige udvikling. Samtidig modtager man et certifikat ved hver uddannelses afslutning.

    Alle uddannelser tages som deltidsstudie, således der er mulighed for et fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af.

    1. år: NLP Practitioner uddannelse (modul 1-5)

    Gennemfører du 1. år kan du kalde dig selv NLP Practitioner. Uddannelsen NLP Practitioner i Aarhus er begyndelsen på din karriere uanset om du ønsker at uddanne dig som psykoterapeut, coach, formidler, mentor eller om du bare ønsker at opgradere dit eget fag eller jobfunktion med flere færdigheder.
    NLP Practitioner uddannelsen kan gennemføres selvstændigt, men ønsker du at bygge videre på de færdigheder du lærer på 1. året, så skal du tilmelde dig 2. året som NLP Master Practitioner efterfølgende.
    NLP Practitioner uddannelsen udgør 1. året af samtlige uddannelser på Dansk NLP Institut.

    2. år: NLP Master Practitioner uddannelse (modul 6-10)

    2. året på Dansk NLP Institut giver dig ret til at kalde dig selv NLP Master Practitioner. Som NLP Master Practitioner har du fået en grundlæggende forståelse for forskellige mennesketyper og deres tanke-, føle- og handlemønstre. Samtidig får du styrket dine kompetencer i kommunikation kombineret med metoder til bl.a. konflikthåndtering.
    NLP Master uddannelsen kan gennemføres selvstændigt, forudsat at du allerede har en uddannelse som NLP Practitioner, der udgår 1. året på Dansk NLP Institut.
    Supplerer du 2. året med to moduler af to dages varighed kan du videreuddanne dig til professionel mentor.

    3. år: NLP Counselor uddannelse (modul 11-16)

    Med et gennemført 3. år på Dansk NLP Institut kan du kalde dig selv NLP Counselor. På uddannelsen får du en dyb forståelse for de systematiske og dynamiske sammenhænge, som findes på både arbejdspladsen men også i familien. Du bliver introduceret til de klassiske psykologiske teorier samt til dannelsen af kultur, overbevisninger og værdier.
    NLP Counselor uddannelsen er en selvstændig uddannelse, som kan tages forudsat, at du allerede har gennemført 1. og 2. året, som henholdsvis NLP Practitioner og NLP Master Practitioner.
    Gennemfører du 3. år samt tager Coachmodul A og B, så kan du kalde dig NLP Counselor Coach, som udgør den 3-årige Coachuddannelse på Dansk NLP Institut i Århus.

    4. år: Psykoterapeutuddannelse (modul 17-22)

    Gennemfører du 4. år kan du kalde dig selv NLP Psykoterapeut. Som NLP Psykoterapeut har du gennem fire år på uddannelsen tilegnet dig viden og kompetencer indenfor det psykologiske felt, der tager udgangspunkt i personlig udvikling. Du har på dette tidspunkt i uddannelsen udviklet din egen individuelle stil, og du kan anvende den i praksis i dit virke som professionel psykoterapeut.
    Psykoterapeut uddannelsen i Århus tager derfor fire år at gennemføre og består af i alt 22 moduler.
    Supplerer du 4. året med yderligere tre moduler af 5 dages varighed kan du efterfølgende uddanne dig som Supervisor. Supervisoruddannelsen gør dig i stand til at understøtte de forskellige lærings- og udviklingsprocesser, der finder sted på arbejdspladsen på individ- og gruppeniveau.

    Kurser og workshops hos Dansk NLP Institut

    Dansk NLP Institut i Aarhus tilbyder også flere kurser og workshops inden for bl.a. mentoring, ledelse, hypnoterapi m.m. Kurserne har typisk en varighed af 1-2 dage og foregår i Dansk NLPs lokaler i Aarhus.

    Kurset som NLP mentor gør dig stærkere i at formidle din viden og dine kompetencer til andre. Du bliver stærk i at videregive erfaring og særlige faglige kompetencer, som du kan bidrage med. Mentorkurset henvender sig typisk til ledere eller mellemledere, som har særlige kompetencer inden for et bestemt område, som de gerne vil videregive sine medarbejdere.

    Vores lederkursus giver dig redskaber til ikke bare at udvikle dig selv som leder, men også at udvikle din relation til dine medarbejdere. Gode ledelseskompetencer højner niveauet på arbejdspladsen, så medarbejderne bliver gladere. Vil du højne arbejdsmiljøet på arbejdspladsen kan et lederkursus være en god investering både for dig selv, men også din virksomhed.

    Samtidig tilbyder vi løbende kurser inden for bl.a. hypnoterapi og kommunikation og relationer i arbejdslivet, samt workshops inden for en række områder, der bl.a. relaterer sig til stress og ledelse.