Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Dansk NLP Institut

   Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser har Dansk NLP Institut i dag status som en af Europas førende udbydere af NLP-uddannelser indenfor

   Vores rolle

   Vi støtter og forøger menneskers trivsel og livskompetencer i både private og erhvervsmæssige sammenhænge. Det gør vi ved at udbyde professionelle, anerkendte uddannelser i kommunikation, udvikling, psykoterapi og coaching, med NLP som metode.

   NLP er hos Dansk NLP Institut funderet i den anerkendte klassiske psykologi og formidles derfor på et etisk, solidt grundlag.

   Vores strategi

   Med kompetent undervisning, løbende træning og feedback udforsker vi principperne og teorien bag NLP, så de studerende lærer at forstå og anvende NLP i praksis.

   Dansk NLP Institut er til stadighed under ekstern evaluering; dels ud fra de 12 tværministerielle retningslinjer for en forsvarlig og seriøs psykoterapeutuddannelse, og dels ud fra de krav, ICF stiller til en professionel coachuddannelse. Det forpligter at leve op til disse høje krav, og vi gør det gerne.

   Vores værdier

   Det, som er vigtigt for os på Instituttet, kan karakteriseres med fem ord:

   – Helhedssyn
   – Kvalitet
   – Respekt
   – Nærvær
   – Seriøsitet

   Vi indgår i en international ramme med klare holdninger til høj standard og økologi, og vores uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med internationalt anerkendte NLP-trænere som Robert Dilts og Robert McDonald.