Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Holdstart og priser
   Se hvornår næste hold starter eller tilmeld dig nu:

   Få stærke kompetencer med en coach uddannelse

   Denne professionelle coach uddannelse, giver plads til både fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af. Under uddannelsen bliver der løbende opbygget faglige og personlige kompetencer, som du kan anvende med det samme både professionelt og privat.

   Titlen som Coach giver dig stærke kompetencer og redskaber uanset om du vil coache 1:1, coache par, familier, afdelinger i organisationer, som en del af en organisationsændring, eller om du skal bruge dine coachingværktøjer i din ledelse, som samtale- og procesleder. Det kan også være, at du vil coache din teenager. 

   Gennem vores coach uddannelse får du både faglig og personlig udvikling. Du oplever at komme i alignment med dig selv, så du står stærkere i dine roller.

   Efter du har taget Coachmodulerne (Aligned Action International), kan du fortsætte uddannelsen på tre forskellige niveauer:

   1. Practitioner Coach uddannelse
   2. Master Coach uddannelse
   3. Councelor Coach uddannelse

   På alle niveauer har du gennemført coachkurset Aligned Action International, hvilket betyder, at du får en grundig coach uddannelse. Der findes korte kurser, men vi tror på de grundige løsninger. Teori og praktisk træning i en god balance, samt udvikling inden for den nærmeste udviklingszone er en forudsætning for positiv udvikling af det enkelte individ, grupper og større organisationer.

   Med denne coach uddannelse har du mulighed for at få merit for de kompetencer, du har tilegnet dig på NLP coachuddannelsen, såfremt du senere ønsker at blive NLP Psykoterapeut.

   Se video om udbytte af coach uddannelsen her!

   Opbygning af vores coach uddannelse

   Uddannelsen til coach er et deltidsstudie, så du har tid til arbejde, familie, venner og fritidsinteresser samtidig med, at du vil opleve at uddannelsen understøtter dine roller og aktiviteter.

   Som coach kan du tilbyde mulighed for en positiv udvikling til en stor målgruppe. En professionel coach arbejder dynamisk fremadrettet med klienters mål, hverdagskonflikter, motivation og ressourcer/løsningsmuligheder.

   Coaching starter med 1. året 

   Det hele starter med coaching modulerne, som efterfølgende kan kombineres med de fagspecifikke coachmoduler. Der er indbygget faglig og personlig progression i uddannelsen.

   Vi tilbyder en grundig coach uddannelse, der samtidig giver dig mulighed for merit såfremt du ønsker at starte på vores certificeret psykoterapeut uddannelse.

   Modul 1 - 16

   1. år NLP Practitioner (modul 1-5):
   På 1. året får du en grundlæggende kommunikations- og metodeforståelse, der danner grundlag for selvudvikling. Samtidig får du en indgående indsigt i drivkræfterne bag adfærd, herunder hvordan mennesker både handler og tænker. De kompetencer du tilegner dig på 1. året vil samlet set forbedre relationer, resultater og kommunikationen mellem mennesker.

   Når du har gennemført 1. år NLP Practitioner, Coachmodulerne, coachtræning, supervision og eksamen er du NLP Practitioner Coach.

   2. år NLP Master Practitioner (modul 6-10):
   På 2. året styrker du den grundlæggende metodeanvendelse, som du lærte på 1. året, samt udvikler dine færdigheder i at etablere gode relationer. Samtidig bliver der gået mere i dybden med konflikthåndtering samt karakteregenskaber, og du bliver introduceret for forskellige udtryksmidler, herunder storytelling og metaforer.

   Når du har gennemført 2. år NLP Master Practitioner, Coachmodulerne, coachtræning, supervision og coacheksamen er du NLP Master Coach.

   3. år NLP Councelor (modul 11-16):
   På 3. året får du en dyb forståelse for de systematiske og dynamiske sammenhænge, som du finder på både arbejdspladsen og i familien. Du bliver samtidig introduceret for de klassiske psykologiske teorier samt til dannelsen af kultur, overbevisninger og værdier.

   Når du har gennemført undervisning og færdighedstræning på 3. år NLP Councelor, Coachmodulerne, coachtræning, supervision og coacheksamen er du NLP Councelor Coach, som er den 3-årige coachuddannelse og højeste niveau af NLP coachuddannelsen.

   Hvert uddannelsesår bliver afsluttet med en faglig og personlig evaluering, og afsluttes endeligt med en certificering.

   Coachmoduler (Aligned Action International)

   Denne uddannelse kombinerer professionel international coaching og NLP. De 10 dages undervisning er designet til at imødekomme krav og forventninger stillet af International Coach Federation, ICF, så du efterfølgende, kan lade dig certificere som coach i en international sammenhæng.

   I løbet af de 10 dage får du i dybden trænet de elleve kernekompetencer som er defineret af ICF og beskrevet nedenfor.

   Rammen på coachmodulerne er bygget op omkring strukturen i NLP modellen, De logiske niveauer. Temaerne er coaching-metoden, overbevisninger og værdier, identitet, systemer og handling. Disse forskellige niveauer og temaer bliver udforsket ved hjælp af forskellige øvelser, træning og perspektiver, der fokuserer på selvledelse. Valg og ansvar er tilbagevendende temaer, som studerende målretter rollen og professionen erhvervscoach eller lifecoach. Samtidig tilpasser studerende deres læring til mange andre roller i det professionelle liv og til det private liv.

   Undervisningen er struktureret, seriøs, opbyggende, let og levende, derfor forvent 10 lærerige dage i et nærværende og udforskende miljø, hvor vi også får grinenet sammen, mens vi lærer de effektive coachingværktøjer og kernekompetencer.

   Læs mere om vores coach kursus her.

   Hvad koster coachuddannelsen?

   Uddannelsen som coach koster pr. år mellem 25.900 kr. og 43.400 kr. Du kan læse mere om den samlede pris på NLP coachuddannelsen her.

   Historien bag vores coach uddannelse på Dansk NLP Institut

   Siden 1989 har vi haft en NLP coach uddannelse på Dansk NLP Institut. Vi har lige fra starten haft én af pionererne inden for NLP coaching med på holdet: Dr. Jan Elfline. 

   Jan Elfline var én af de første, som opnåede den højeste internationale grad inden for coaching: MCC (Master Certified Coach). Til stadighed er det Jan Elfline, der sikrer, at NLP coachuddannelsen på Dansk NLP Institut har en international standard, hvor der tilbydes efteruddannelsesmuligheder.

   Aligned Action International, AAI er coachtræningsprogrammet, vi tilbyder på Dansk NLP Institut. Det handler om kernekompetencer, der sikrer samstemmighed med den man er, det man gør, der hvor man gør det, sammen med dem, man gør det med. På Dansk NLP Institut bliver der arbejdet både bredt og grundigt med coachingkompetencer og metoden NLP.

   For at citere Jan Elfline, så har hun i alle årene sagt:

   “Coachingkompetencer kombineret med NLP, betyder at man som coach er et hestehoved foran, netop fordi de effektive kommunikations- og forandringsværktøjer er med til at skabe nogle hurtigere, bedre og vedvarende resultater.”

   Så uanset om du skal coache 1:1, coache par, familier, afdelinger i organisationer som en del af en organisationsændring, eller om du skal bruge dine coachingværktøjer i din ledelse, dine daglige samtaler eller hvis du vil coache din teenager, så er der både faglig og personlig udvikling. Personlig udvikling, hvor du oplever at komme i alignment med dig selv, så du står stærkere i dine roller.

   Ofte stillede spørgsmål

   Hvad kan jeg bruge Coach uddannelsen til?

   Drømmer du om at arbejde med coaching, så du i højere grad kan anvende dine personlige kompetencer i erhvervslivet og samtidig være en leder, der kompetent navigerer i samspillet mellem mennesker?

   Så er Dansk NLPs coach uddannelse det rigtige for dig.

   Ved at tage en professionel coaching uddannelse vil du opnå kompetencer, der gør dig i stand til at forstå din klients verden. Samtidig indebærer uddannelsen også en del, hvor fokus vil være på at skabe klarhed, overblik samt positive forandringer på især arbejdspladsen.

   Ledere øger effektiviteten på arbejdspladsen
   Ledere er i stigende grad efterspurgt i erhvervslivet. Dette er der også en helt særlig grund til. En leder skal kunne tage ansvaret, have overblik og dermed være kilden til klar kommunikation. Forefindes en klar og tydelig kommunikation på arbejdspladsen kan det ses på bundlinjen.

   En klar kommunikation betyder, at alle på arbejdspladsen ved, hvad der foregår, og hvad der skal gøre. Det betyder nemlig, at effektiviteten øges.

   Et sted, hvor en leder især også er vigtig, er i situationer, hvor der er splid, fx på arbejdspladsen. Som coach opnår du kompetencer, der gør dig i stand til at skabe klarhed over problemet, samt have en forståelse for hvordan det eventuelt kan løses.

   Du skal tage en coach uddannelse, fordi…
   Du ønsker at lære, hvordan man gennem coaching kan støtte andre i at lave forandringer i sit liv. Det kan også være at du ønsker at lave en forandring i dit eget liv.

   Du skal kunne lide at arbejde med mennesker og hjælpe mennesker med at sætte nogle mål og skabe klarhed over nogle problemstillinger. Inden for coaching er det nemlig vigtigt, at man har lyst til at få indsigt i forskellige mennesker – både forskellige typer, men også de mønstre som udspiller sig af forskellige menneskers væremåder.

   For at være en coach skal du kunne håndtere alle redskaber i værktøjskassen, samt skabe målbare resultater for dine klienter. Ligeledes skal du kunne medvirke til en positiv forskel andre menneskers liv.

   Hvordan anvender jeg uddannelsen i min fritid og arbejdsliv?

   Som uddannet Coach kan man både have sin egen praksis, men du kan også medbringe dine fagligheder og kompetencer på din nuværende arbejdsplads.

   Dine kompetencer kan netop anvendes som praktiserende coach evt. kombineret med andet erhverv eller anvendes som supplement til nuværende eller fremtidigt job. Måske du arbejder i en HR afdeling eller har noget med borgerkontakt, forandringsledelse eller noget helt tredje at gøre i din nuværende stilling.

   Personligt vil du opleve, at den forøgede livskompetence vil præge dit liv positivt gennem uddannelsen og fremadrettet.

   Hvad forventer vi af dig?

   Hos Dansk NLP Institut stiller vi store krav til vores studerende – både fagligt og personligt. Det kræver nemlig mod at arbejde med sig selv – for har du ikke mod til at arbejde med dig selv kan du heller ikke arbejde med andre mennesker.

   Vi forventer at du indgår i den gruppedynamik, der er på holdet og er åben, nysgerrig og kritisk over for undervisningen. Ligeledes forventer vi, at du er forberedt til undervisningen samt anvender konstruktiv feedback – noget vi sætter fokus på, og træner gennem hele uddannelsen.

   Hvad er forskellen mellem en coach- og psykoterapeut uddannelse?

   NLP Coach uddannelse og NLP Psykoterapeut uddannelsen lægger sig gerne op af hinanden, fordi begge uddannelser handler om at arbejde med mennesker, og tager udgangspunkt i at arbejde med menneskers personlige udvikling. Men der er alligevel en forskel mellem de to uddannelser.

   For det første, så lægger den grundlæggende forskel i, hvor lang tid det tager at tage uddannelserne. På Dansk NLP Institut tager Psykoterapeut uddannelsen 4 år at gennemføre, hvor NLP coachuddannelsen kan gennemføres på 3 forskellige niveauer. Med det højeste niveau på vores NLP coach uddannelse får du den korteste vej til at blive NLP Psykoterapeut.

   Det som Coach- og Psykoterapeutuddannelsen på Dansk NLP Institut har til fælles er metoden NLP. Forskellen på de to uddannelser er måden man arbejder på. NLP Coachen arbejder dynamisk fremadrettet her og nu med fokus på klientens mål, motivation, hverdagskonflikter og ressourcer/løsningsmuligheder. NLP Psykoterapeuten arbejder også med klientens fortid og grundkonflikter og bagvedliggende intention.

   Hvad er den bedste coach uddannelse?

   Den bedste Coach Uddannelse er der hvor man lærer håndværket og kunsten at Coache. Hos Dansk NLP Institut er der fokus på dette og vi er ICF certificeret.

   Hvad er forskellen på en coach og en mentor?

   En Coach indgår i en ligeværdig relation med en Coachee og arbejder dynamisk fremadrettet mod et mål. Mentor har typisk faglige og personlige kompetencer indenfor en special felt som en Mentee også kan drage nytte af.

   Hvad er en Master coach?

   En Master Coach har kombineret Coaching kompetencer og værktøjer med en NLP Master Practitioner Uddannelse

   Hvor stammer coaching fra?

   Den moderne definition af Coach har sit oprindelse fra sportens verden, hvor Timothy Gallwey er Coachingens “Grand old Man” – Trust the process and Trust the Client

   Kan man coache sig selv?

   Rent fagligt fungerer en Coach i relation med en Coachee. Når det er sagt giver Coach Uddannelsen selvforstærkende værktøjer til at arbejde med andre mennesker og deres mål.

   Hvad er forskellen på coaching og terapi?

   En Coach arbejder “her-og-nu” fremadrettet mod et mål. En NLP Psykoterapeut arbejder også med l følelsesmæssige blokeringer etableret tidligere i livet.

   Hvordan får man kunder som coach?

   Som ny Coach handler det om at bruge sit netværk samt gøre opmærksom på sig selv via moderne markedsførings- og salgsmekanismer.

   Hvad er coaching ikke?

   Coaching er ikke rådgivning, mentoring, undervisning, supervision eller andet hvor der indgår en asymmetrisk magt relation.

   Hvad er forskellen på supervision og coaching?

   Supervision er et reflektionsrum indenfor et fagligt område. Coaching er en udviklingsproces med et defineret mål.

   Hvor meget tjener en coach?

   Coaching kan anvendes på arbejdspladsen hvor rollen er en del af lønpakken evt. kombineret med andre opgaver. Den kan også anvendes som privat praksis hvor man betaler pr. session, hvor priserne er varierende.

   Kan alle kalde sig coach?

   Alle kan kalde sig Coach – dem som praktiserer coaching som erhverv har oftest en Coach Uddannelse bag sig.

   Hvor kan jeg arbejde som coach?

   Coaches findes overalt både som selvstændige, ansatte i virksomheder, organisationer og foreninger.

   Kan jeg blive coach?

   Alle der ønsker at arbejde med mennesker kan blive Coach.

   Hvorfor blive coach?

   Mange mennesker ønsker at hjælpe andre – Coach Uddannelser støtter denne proces og styrker dine personlige- og faglige kompetencer indenfor feltet.

   Hvordan bliver man stress coach?

   En NLP Coach Uddannelse baner vejen til at arbejde med stressede mennesker ude fra en faglig vinkel. Stress Coaching ligger imellem Psykoterapi og Coaching.

   Hvad er en god coach?

   En god Coach er veluddannet og møder klienten hvor klienten er og følger processen i mål.

   Hvad snakker man med en coach om?

   Fastsættelse af faglige og personlige mål samt strategier for at komme i mål.

   Hvad koster det at få en online coach?

   Prisen for online 1-1 Coaching er typisk samme priser som face-to-face Coaching.

   Hvad er en Mindset coach?

   Mindset Coach er blot et udtryk. Coaching er Coaching og favner hele spektret ift. at komme i mål.

   Hvad tager en coach i timen?

   Prisen for Coaching er varierende. Veluddannede Coaches priser kan starte fra 700 kr i timen og op efter.

   Hvad kan en stress coach?

   En stress coach kan hjælpe den stressramte videre.

   Hvad koster det at blive coach?

   Det afhænger i hvilken grad du ønsker at uddanne dig.

   Kan man trække coaching fra i skat?

   Som modtager af Coaching er dette ikke fradragsberettiget med mindre du er virksomhedsejer hvor Coaching anvendes til at arbejde med mål.

   Er coaching momspligtig?

   Ja, Coaching er momspligtig.

   Hvordan bogfører man coaching?

   Man kan bogføre Coaching som konsulentbistand eller personale omkostning. Hvis det er en Coach uddannelse eller kursus bogføres denne som efteruddannelse eller det som ligner.

   Kan man blive coach uden uddannelse?

   Coach er ikke en beskyttet titel. Du bør derfor vælge en Coach med en uddannelse.

   Kan man få tilskud til coaching?

   Staten yder ikke tilskud. Nogle arbejdsgivere støtter Coaching da det har en positiv indvirkning på deltagere.