Start din uddannelse som coach her!

Drømmer du om at blive en professionel coach, så du i højere grad kan anvende dine personlige kompetencer i erhvervslivet og samtidig være en leder, der kompetent navigerer i samspillet mellem mennesker? Så er Dansk NLP det helt rigtige sted for dig.

Ledere er i stigende grad efterspurgt i erhvervslivet. Dette er der også en helt særlig grund til. En leder skal kunne tage ansvaret, have overblik og dermed være kilden til klar kommunikation. Forefindes en klar og tydelig kommunikation på arbejdspladsen, kan det ses på bundlinjen.

En klar kommunikation betyder, at alle på arbejdspladsen ved, hvad der foregår, og hvad der skal gøres, hvorfor effektiviteten øges.

Et sted, hvor en leder også er vigtig, er i situationer med splid. Ved at have en coach uddannelse, opnår du stærke kompetencer og redskaber, der hjælper til din grundlæggende forståelse for de menneskelige dynamikker.

Endvidere opnår du kompetencer, der gør dig i stand til at reducere eventuel splid, der måtte være på din arbejdsplads og opnå en forståelse for, hvorfra den splid er opstået.

Uddannelse som professionel coach

Ved at tage professionel uddannelse i coaching, vil du opnå kompetencer, der gør dig i stand til at forstå din klients verden. Samtidig indenbærer uddannelsen en del, hvor fokus vil være på at skabe klarhed, overblik samt positive forandringer på arbejdspladsen.

Som uddannet kan man både have sin egen praksis men også medbringe sine fagligheder og kompetencer på sin nuværende arbejdsplads. Måske du arbejder i en HR afdeling eller har noget med borgerkontakt, forandringsledelse eller noget helt andet at gøre i din daglige stilling.

På Instituttet tilbyder vi en 3 årig grundig og solid coach uddannelse med kort vej til at blive certificeret psykoterapeut.

ANNEGRETHE WILLIAMS – Institutleder:

‘Der findes korte kurser, men vi tror på de grundige løsninger. Viden og teorigrundlag i en god balance med praktisk træning, er en forudsætning for professionel udvikling af det enkelte individ, grupper og større organisationer.’

Uddannelsen på Instituttet ligger langt over de definererede internationale standarder.

Hvordan adskiller en coach- og en psykoterapeut uddannelse sig?

  • Man arbejder primært med fremadrettet dynamiske processer med fokus på mål
  • En psykoterapeut arbejder både fremadrettet, og men ser også på fortiden og den bagvedliggende intention.
  • På Instituttet tager en coach uddannelse 3 år og en Psykoterapi uddannelse 4 år.
  • Er man uddannet fra Instituttet kan man tage suppleringsmoduler så man kanblive certificeret psykoterapeut.

Referencer til uddannelsen som NLP coach:
Coaching

Anders Honoré Weiland Waagstein, Nykredit A/S
Seniorkonsulent og Salgsudvikler

Hvad har du og Nykredit fået ud af din kompetenceudvikling på instituttet?

Jeg har personligt fået en dyb indsigt i mig selv og mennesker i al almindelighed. En indsigt som gør mig bedre til at udføre mit job både som underviser, coach og træner. Jeg er blevet bedre til at forstå hvorfor folk agere som de gør. Hvad deres motivation er for at fastholde f.eks. uhensigtsmæssige vaner. Jeg er blevet bedre til at spørge ind til det ”problemet” virkelig handler om. Min evne til at lytte efter mønstre i en talestrøm er blevet markant udviklet. I bund og grund er jeg blevet mere nærværende og mere rummelig når jeg har med mennesker at gøre – hvilket mit job primært består i.
Nykredit har fået en medarbejder der er meget bedre til at udføre mit virke i hverdagen. Jeg er blevet i stand til at hjælpe kollegaer til at skabe varige ændringer til glæde og gavn for både medarbejder og Nykredit.

Hvad oplevede du som særlig værdifuldt ved uddannelsen?

Særligt værdifuldt er hele fundamentet i NLP uddannelsen som i min optik er den dybe indsigt i hvem vi er som mennesker og hvorfor vi siger og gør som vi gør. Hvad der er med til at motivere os og hvad der kan få os til at gøre noget andet end det vi plejer.
Jeg har fået en masse redskaber til at arbejde med mennesker, både i grupper, teams og individuelt.
Al min viden kombineret med en masse træning har gjort mig i stand til at tage udgangspunkt i andres verden (landkort) og ikke mit eget hvilket er utroligt effektivt når jeg arbejder med mennesker.

Hvorfor var det værd at investere tid, energi og penge i?

Jeg har mere lyst til at vende bøtten rundt og sige at det kan slet ikke betale sig at lade være – lige meget om du tænker på tid, energi eller økonomi. Alt det jeg har lagt af tid, energi og kr/øre er kommet tifold igen.
Jeg kan i dag slet ikke forstille mig at være foruden min NLP Coach uddannelse – hverken professionelt eller som privat person.
Jeg er blevet så meget et bedre menneske og så meget bedre til at bestride mit job at det ville være meget svært at være mig skulle jeg ”slette” min NLP uddannelse.

Den korteste vej mellem to mennesker er et smil – og det smil er så meget nemmere at sikre sig med en NLP uddannelse i rygsækken.

 

Udfyld vores formular til coach uddannelsen.

Tilmeld

Tilmeld dig uddannelsen på formularen

Er du i tvivl kontakt os på 70 10 11 70 eller nlp@dansknlp.dk