Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Bent Hansen, aut. cand. psych. og psykoterapeut

Bent er aut. cand. psych. Fra Københavns Universitet med speciale i teoridannelsen bag NLP og NLPs placering i den traditionelle psykologi.  2 årig CBT-efteruddannelse (Kognitiv Adfærds Terapi).

Bent har skrevet Lederskab, der skaber følgeskab (1999), Kommunikation der skaber lederskab (2001) og NLP og psykoterapi – teori og kritik (2012).

Han var leder af Dansk NLP Institut fra 1996 til 2011. Han er hyppigt benyttet af danske virksomheder til
forandringsprocesser og leder- og kommunikationstræning. Desuden underviser han i flere universiteter i Norden samt i udenlandske virksomheder.

Bent Hansen er i maj 2013 optaget i Røde Kors’ psykolog-netværk, og står til rådighed ved aktuelle kriser og traumer i Danmark og udlandet.

Bent Hansen giver psykoterapi, coaching og supervision; hør nærmere ved henvendelse på tlf. 70 10 11 70.


 

Annegrethe Williams – Institutleder København

Annegrethe Williams har undervist på Instituttet siden 2009 og blev leder i  2012. Annegrethe fungerer som uddannelsesleder i tæt samarbejde med  Bente Skov, Benedikte Bonnevie og Bent Hansen.

Annegrethe er uddannet NLP Psykoterapeut og NLP Coach fra Dansk NLP  Institut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF og Certificeret Coach hos International Coach Federation ICF.

Igennem mange år har Annegrethe fungeret som leder og  projektmedarbejder i offentlig og privat regi med særlig fokus på ledelse og  kvalitetsudvikling.

Annegrethe har ud over sine NLP uddannelser en kontoruddannelse og en professionsbachelor i ernæring og sundhed fra Suhrs Seminarium København – i dag Metropol – med speciale i Facility Management.

Annegrethe Williams kan kontaktes direkte på mail agw@dansknlp.dk


Benedikte Bonnevie, Psykoterapeut (MPF) og Supervisor

Benedikte har på undervist på Dansk NLP Institut siden 2000

Benedikte har efteruddannelse i tab og traumer (Marianne Davidsen-Nielsen) og ensomhed (Elene Fleischer), i assertiv kommunikation og  voksenpædagogik mv.

Hun har gennem en årrække haft egen virksomhed, hvor hun superviserer medarbejdere fra institutioner, og giver terapi til  enkeltpersoner og par. Desuden har hun været tilknyttet Psykiatrifondens tlf.-rådgivning.

Benedikte arbejder pt. med sorg og tab i folkekirkeligt regi.

Benedikte har tidligere i en årrække fungeret som uddannelsesleder ved Dansk NLP Institut, og fungerer nu som uddannelseskoordinator.


Mogens Gaardbo, Psykoterapeut, MPF

Mogens Gaardbo har arbejdet som konsulent og underviser i erhvervslivet siden 1969.

Siden 1995 har han haft sit eget konsulentfirma, der har formidlet kurser og konsulentydelser indenfor voksenpædagogik, supervision, konflikthåndtering, samtaleteknikker, forhandlingspsykologi, ledelse, teamudvikling mv.

Mogens har to års studier i almen psykologi og personlighedspsykologi fra Danmarks Lærerhøjskole samt det treårige liniestudie i psykologi fra Københavns Folkeuniversitet.

Han har i en årrække været lærer og censor i psykologi ved Dansk Kommunalkursus og er lærer i psykologi på flere zoneterapi – og akupunkturskoler.

Mogens er uddannet som NLP Psykoterapeut i 2003 og som NLP Supervisor i 2008. Han har psykoterapeutisk praksis i Køge og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, MPF.


Bente Skov, Uddannelsesleder, Aarhus

Bente Skov har arbejdet som leder i den offentlige sundhedssektor i  25 år. Hun har en sundhedsfaglig grunduddannelse, men har som leder haft mest fokus på personaletrivsel og udvikling.

Bente afsluttede en NLP formidleruddannelse i 1999 og tog derefter  NLP Psykoterapeut og Coachuddannelsen. I 2008 blev hun uddannet Supervisor, og hun er medlem af Dansk Psykoterapeut forening, MPF.

Bente har undervist på Dansk NLP Institut siden 2004 og været uddannelsesleder af Dansk NLP Institut i Aarhus siden 2010.

Ledelsen sker i dag i et tæt samarbejde med Gerda Feldborg, Aarhus, og Annegrethe Williams, København.

Udover undervisning har Bente egen terapeutpraksis i Aarhus og  arbejder en del med supervision på forskellige arbejdspladser såvel i det offentlige som på det private arbejdsmarked.

Bente Skov kan kontaktes på mail: bente@dansknlp.dk


Gerda Feldborg Andersen

Gerda Feldborg Andersen, MPF blev uddannet NLP Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut i 2002.

Siden 2003 har Gerda undervist på Dansk NLP Institut og startede samme år egen praksis.

I 2004 blev Gerda uddannet NLP Formidler, og i 2008 uddannet Supervisor og har superviseret siden.
Gerda fungerer som studievejleder Dansk NLP Institut i Jylland.

Gerda Feldborg Andersen kan kontaktes på mail: gerda@dansknlp.dk

 


James F. Clarke

James oplevede værdien af coaching, da han selv blev coachet for mange år siden som bestyrelsesmedlem i en stor offentlig servicevirksomhed, der skulle gennemgå omfattende omstruktureringer.

Oplevelsen var så værdifuld – både personligt og i forhold til at skabe bedre resultater for virksomheden – at han uddannede sig som coach i 2005. Derefter underviste han en intern stab af coaches i The Foreign & Commonwealth Office (FCO), samtidig med, at han fortsatte en succesfuld karriere som diplomat i USA, Tyskland, Belgien, Egypten samt Luxembourg, hvor han var britisk ambassadør.

I dag har James egen coach- og kosultentvirksomhed i England. Han er certificeret coach hos International Coach Federation, ICF, medlem af European Mentoring and Coaching Council, EMCC, og derudover
uddannet NLP Coach.


 

Jan Elfline

Jan Elfline fra Illinois, USA, NLP Træner og Certificeret Professionel og Personlig Coach (CPPC).

Jan Elfline har undervist på coachuddannelsen på Dansk NLP Institut siden 1998 og siden 1989 opbygget NLP-, formidler- og coaching kompetence fra forskellige NLP institutter i Chicago, Santa Cruz, Robert Dilts og Judith DeLozier. NLP Comprehensive, Lara Ewing og Coaches Training Institute, CTI. Siden 1993 har Jan haft sin private coachingpraksis og siden 1996 undervist i coaching i England, USA, Mexico og Kina. Alligend Action International, AAI er et internationalt akkrediteret coachtræningsprogram som er udviklet af Jan Elfline. Jan har en akademisk baggrund, Iowa State University og Illinois State University med phd i kreativitet og innovation. Jan underviser i øjenhøjde med glæde og “hands on” øvelser, så alle kan være med.


Johannes Breum

Johannes er uddannet kiropraktor med speciale i sport og fysisk træning, og har, i de seneste 15 år, arbejdet intensivt med sports-udøvere på Eliteplan.

I de seneste 10 år som kiropraktor for det danske fodboldlandshold. Her arbejder han tæt med fodboldspillerne, blandt andet omkring længerevarende skadeproblematikker og fremtidige målsætninger. Han har dermed stor erfaring i arbejdet med mennesker i meget udfordrede situationer.

Johannes har boet 5 år i England hvor han fik sin uddannelse, og 12 år i Italien hvor han først havde sin egen klinik ved Milano og siden var kiropraktor for AC Milan og det Italienske fodboldlandshold.

Tilbage i Danmark, fik Johannes ledererfaring i sit fireårige virke som sundhedschef i fodboldklubben Brøndby IF.

Johannes har de seneste 15 år har haft stort fokus på det psykosomatiske, forholdet mellem det psykiske og fysiske, og har i den forbindelse en uddannelse som Master Hypnose terapeut, samt taget en række internationale efteruddannelser i sportspsykologi.


Liselotte Asmussen, Psykoterapeut

Liselotte Asmussen har i over 20 år undervist i krop og bevægelse med høj grad af fokus på sammenhængen mellem krop og psyke. I dag arbejder Liselotte som NLP psykoterapeut, coach, ernæringsterapeut, afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut med speciale i ergonomi og arbejde med stressramte.

Liselotte har i gennem mange år arbejdet i psykiatrien med svært fysisk handicappede og psykisk syge med forbedring af fysisk velvære, der bidrager til arbejdet med psykiske problemer.

Siden 1995 har Liselotte været ansat som trivselskonsulent inden for luftfart, hvor hun servicerer ca. 700 medarbejdere, der frit kan henvende sig og få hjælp.

Med fokus på ”det hele menneske”, uden skelnen til om det er et privat- eller arbejdsrelateret problem, er indgangen til problemets løsning til tider via den fysiske behandling og andre gange via samtale, coaching eller psykoterapi. I det daglige varetaget Liselotte også konsulentopgaver i form af konfliktmægling og konfliktløsning på arbejdspladsen.

Liselotte har arbejdet intensivt med stresshåndtering og forebyggelse af stress, og har bidraget til virksomhedens stress- og trivselspolitik. Der er kommet endnu mere fokus på medarbejderens trivsel, der har stor betydning for virksomheden også set i en økonomisk sammenhæng.


Pia Duunn Olsen, Psykoterapeut, MPF

Pia har en stor og bred erfaring fra sin mangeårige karriere i det danske erhvervsliv.

I 1988 starter Pia i Dansk Supermarked og bliver i 1996, i rollen som butikschef, headhuntet og fortsætter i 12 år som salgsdirektør i Tigerkæden. Pia er øverste ansvarlig for koncept, salg og personale og åbnede i peioden yderligere 50 butikker i Danmark og det øvrige Norden. Pia udviklede internt uddannelsessystem, og blev i samme periode uddannet i NLP Supervision & Coaching, NLP Business Practitioner og NLP Master i Systemisk Procesledelse. Pia er uddannet NLP psykoterapeut fra Dansk NLP Institut og endvidere uddannet hypnoterapeut.

Siden 2008 har Pia været selvstændig og fungerer som erhvervscoach for både små og store virksomheder. Hun har været benyttet af en række kommuner og konsulentvirksomheder som fast coach og underviser med speciale i rehabilitering efter stress og depression.


Jens Kaufmann Lund, Psykoterapeut

Som terapeut har Jens siden år 2013 dagligt arbejdet med terapi. Særligt i forhold til terapeutiske samtaler med børn og unge i udsatte positioner.

Familieterapien har haft et særligt fokus siden år 2015, hvor Jens har arbejdet med funktionel familie terapi, som er et evidensbaseret koncept med særligt fokus på at understøtte familier i at opnå kompetencer til sammen at skabe forudsætninger til en bedre relationel familiedynamik.

Familierne har også bragt Jens ud af det terapeutiske rum og ind i et tværprofessionelt samarbejde i en erkendelse af at familiens betingelser forbedres betydeligt når omgivelserne samarbejder om at understøtte familien.

Jens er uddannet NLP psykoterapeut fra Dansk NLP Institut og endvidere uddannet Coach