Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

    

   Annegrethe Williams – Institutleder København

   Annegrethe Williams har undervist på Instituttet siden 2009 og blev leder i  2012. Annegrethe fungerer som uddannelsesleder i tæt samarbejde med  Bente Skov, Benedikte Bonnevie.

   Annegrethe er uddannet NLP Psykoterapeut og NLP Coach fra Dansk NLP  Institut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF og Certificeret Coach hos International Coach Federation ICF.

   Igennem mange år har Annegrethe fungeret som leder og  projektmedarbejder i offentlig og privat regi med særlig fokus på ledelse og  kvalitetsudvikling.

   Annegrethe har ud over sine NLP uddannelser en kontoruddannelse og en professionsbachelor i ernæring og sundhed fra Suhrs Seminarium København – i dag Metropol – med speciale i Facility Management.

   Annegrethe Williams kan kontaktes direkte på mail agw@dansknlp.dk


   Benedikte Bonnevie, Psykoterapeut (MPF) og Supervisor

   Benedikte har på undervist på Dansk NLP Institut siden 2000

   Benedikte har efteruddannelse i tab og traumer (Marianne Davidsen-Nielsen) og ensomhed (Elene Fleischer), i assertiv kommunikation og  voksenpædagogik mv.

   Hun har gennem en årrække haft egen virksomhed, hvor hun superviserer medarbejdere fra institutioner, og giver terapi til  enkeltpersoner og par. Desuden har hun været tilknyttet Psykiatrifondens tlf.-rådgivning.

   Benedikte arbejder pt. med sorg og tab i folkekirkeligt regi.

   Benedikte har tidligere i en årrække fungeret som uddannelsesleder ved Dansk NLP Institut, og fungerer nu som uddannelseskoordinator.

    


   Bente Skov, Uddannelsesleder og medejer af Dansk NLP Institut i Aarhus.

   Psykoterapeut (MPF), Coach og Supervisor 

   Bente Skov har arbejdet som leder i den offentlige sundhedssektor i over 25 år. Hun har en sundhedsfaglig grunduddannelse, og har som leder haft mest fokus på personaletrivsel og udvikling.

   Bente har undervist på Dansk NLP Institut siden 2004. I dag sker ledelsen af Instituttet i et tæt samarbejde med Gerda Feldborg, Aarhus, og Annegrethe Williams, København.

   Bente har taget en efteruddannelse i Sandplay som hun ofte anvender i terapeutiske samtaler.

   I 2019/2020 har Bente læst neuropædagogik og neuropsykologi

   Udover undervisning har Bente egen terapeutpraksis i Aarhus og  arbejder en del med supervision på forskellige arbejdspladser såvel i det offentlige som på det private arbejdsmarked.

   Bente Skov kan kontaktes på mail: bente@dansknlp.dk


   Gerda Feldborg Andersen, Studievejleder og medejer af Dansk NLP Institut i Aarhus

   Gerda Feldborg Andersen, MPF blev uddannet NLP Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut i 2002.

   Siden 2003 har Gerda undervist på Dansk NLP Institut og startede samme år egen praksis.

   I 2004 blev Gerda uddannet NLP Formidler, og i 2008 uddannet Supervisor og har superviseret siden.

   I 2019 har Gerda taget en 2- årig uddannelse til Narm-terapeut i udviklingstraumer, samt uddannelse i Chocktraumer.

    

   Gerda Feldborg Andersen kan kontaktes på mail: gerda@dansknlp.dk

    


   Jan Elfline

   Jan Elfline fra Illinois, USA, NLP Træner og Certificeret Professionel og Personlig Coach (MCC).

   Jan Elfline har undervist på coachuddannelsen på Dansk NLP Institut siden 1998 og siden 1989 opbygget NLP-, formidler- og coaching kompetence fra forskellige NLP institutter i Chicago, Santa Cruz, Robert Dilts og Judith DeLozier. NLP Comprehensive, Lara Ewing og Coaches Training Institute, CTI. Siden 1993 har Jan haft sin private coachingpraksis og siden 1996 undervist i coaching i England, USA, Mexico og Kina. Alligend Action International, AAI er et internationalt akkrediteret coachtræningsprogram som er udviklet af Jan Elfline. Jan har en akademisk baggrund, Iowa State University og Illinois State University med phd i kreativitet og innovation. Jan underviser i øjenhøjde med glæde og “hands on” øvelser, så alle kan være med.


   Hans Jørgen Svendsen

   Hans Jørgen er uddannet NLP-psykoterapeut (MPF) og supervisor. Her ud over uddannet som Hypnoterapeut ved Skandinavisk Hypnoseinstitut.

   Har i en længere årrække drevet egen klinik for psykoterapi ved siden af undervisnings aktiviteter af forskellig karakter.

   Hans Jørgen er oprindelig uddannet som statsprøvet musikpædagog, og har lang erfaring med pædagogik og ledelse inden for dette område.


   Liselotte Asmussen, Psykoterapeut

   Liselotte Asmussen har i over 20 år undervist i krop og bevægelse med høj grad af fokus på sammenhængen mellem krop og psyke. I dag arbejder Liselotte som NLP psykoterapeut, coach, ernæringsterapeut, afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut med speciale i ergonomi og arbejde med stressramte.

   Liselotte har i gennem mange år arbejdet i psykiatrien med svært fysisk handicappede og psykisk syge med forbedring af fysisk velvære, der bidrager til arbejdet med psykiske problemer.

   Siden 1995 har Liselotte været ansat som trivselskonsulent inden for luftfart, hvor hun servicerer ca. 700 medarbejdere, der frit kan henvende sig og få hjælp.

   Med fokus på ”det hele menneske”, uden skelnen til om det er et privat- eller arbejdsrelateret problem, er indgangen til problemets løsning til tider via den fysiske behandling og andre gange via samtale, coaching eller psykoterapi. I det daglige varetaget Liselotte også konsulentopgaver i form af konfliktmægling og konfliktløsning på arbejdspladsen.

   Liselotte har arbejdet intensivt med stresshåndtering og forebyggelse af stress, og har bidraget til virksomhedens stress- og trivselspolitik. Der er kommet endnu mere fokus på medarbejderens trivsel, der har stor betydning for virksomheden også set i en økonomisk sammenhæng.


   Pia Duunn Olsen, Psykoterapeut, MPF

   Pia har en stor og bred erfaring fra sin mangeårige karriere i det danske erhvervsliv.

   I 1988 starter Pia i Dansk Supermarked og bliver i 1996, i rollen som butikschef, headhuntet og fortsætter i 12 år som salgsdirektør i Tigerkæden. Pia er øverste ansvarlig for koncept, salg og personale og åbnede i perioden yderligere 50 butikker i Danmark og det øvrige Norden. Pia udviklede internt uddannelsessystem, og blev i samme periode uddannet i NLP Supervision & Coaching, NLP Business Practitioner og NLP Master i Systemisk Procesledelse. Pia er uddannet NLP psykoterapeut fra Dansk NLP Institut og endvidere uddannet hypnoterapeut.

   Siden 2008 har Pia været selvstændig og fungerer som erhvervscoach for både små og store virksomheder. Hun har været benyttet af en række kommuner og konsulentvirksomheder som fast coach og underviser med speciale i rehabilitering efter stress og depression.


   Tine Skipper, Psykoterapeut

   Tine Skipper har over 20 års erfaring med rådgivning, salg og ledelse via sin historik som bl.a. filialdirektør og forretningskonsulent i den finansielle sektor

   Udover at undervise på Dansk NLP Institut driver Tine i dag virksomheden Mentalcoach, hvor hun hjælper private og virksomheder til at blive mere effektive og undgå stress. Derudover hjælper hun privatpersoner med problematikker såsom stress, depression, angst og lavt selvværd samt coacher ledere.

   Tine underviser desuden i salg og salgspsykologi på forskellige erhvervsakademier i Midtjylland.

   Tine er uddannet psykoterapeut, coach og supervisor fra Dansk NLP Institut


   Karen Jøker , Psykoterapeut, MPF og Supervisor.

   Karen har mange års erfaring som pædagog/ soufchef i Aarhus kommune.

   Siden 2011 har Karen haft sin egen virksomhed, nlpMINDCARE, samtidig med at hun havde job som pædagog for to-sprogede socialt udsatte børn.

   I dag er Karen fuldtids selvstændig og arbejder primært med temaerne stress, udbrændthed og depression.

   Udover at undervise på Dansk NLP Institut underviser Karen i Aarhus kommune for familieiværksætterne.


   Arne Tannebek, Psykoterapeut.

   Arne har en stor og bred erfaring med bl.a. undervisning. Arne er uddannet lærer og har i en længere årrække undervist i psykologi, kommunikation og pædagogik på SOSU Østjylland.

   Udover undervisning på Dansk NLP Institut arbejder Arne også som foredragsholder, terapeut for par og enkeltpersoner, og konfliktmægler i personalegrupper.

   Tidligere har Arne været Kreativ Leder i Kompetencebroen og tager BA i dramaturgi.


   Julie Bøgdal, Psykoterapeut, MPF og Tankefelts terapeut.

   Julie er uddannet ergoterapeut og har i en årrække arbejdet i Social psykiatrien i Aarhus kommune. I dag arbejder Julie i Børn og Unge afdelingen i Aarhus kommune.

   Julie har stor viden og praktisk erfaring indenfor arbejdet med socialt udsatte unge/ voksne, familieindsatser, psykiske lidelser, selvskade, mentalisering og misbrugsproblematikker.

   Udover sit arbejde som ergoterapeut er Julie underviser på Dansk NLP Institut og har i 2019 afsluttet en sundhedsfaglig kandidatuddannelse Cand.scient.san på Aarhus universitet.


   Jens Kaufmann Lund, Psykoterapeut

   Som terapeut har Jens siden år 2013 dagligt arbejdet med terapi. Særligt i forhold til terapeutiske samtaler med børn og unge i udsatte positioner.

   Familieterapien har haft et særligt fokus siden år 2015, hvor Jens har arbejdet med funktionel familie terapi, som er et evidensbaseret koncept med særligt fokus på at understøtte familier i at opnå kompetencer til sammen at skabe forudsætninger til en bedre relationel familiedynamik.

   Familierne har også bragt Jens ud af det terapeutiske rum og ind i et tværprofessionelt samarbejde i en erkendelse af at familiens betingelser forbedres betydeligt når omgivelserne samarbejder om at understøtte familien.

   Jens er uddannet NLP psykoterapeut fra Dansk NLP Institut og endvidere uddannet Coach