Professions mentorkurset henvender sig til dig, som gerne vil bidrage med din viden, erfaring og indsigt indenfor et bestemt område til andre.
Mentor uddannelsen gør dig stærkere i at formidle din viden og dine kompetencer, og så får du en indsigt i at mestre de mekanismer, der er i samspillet mellem mentor og mentee.
Kurset som NLP mentor er et 2-dages kursus, som afholdes i Dansk NLP Instituts lokaler på Hornemansgade 36A i 2100 København Ø. Mentoruddannelsen giver dig en faglig indsigt i, hvordan man som mentor er med til at udvikle sin mentees kompetencer, og hvordan man bedst muligt kan videregive de professionelle og personlige redskaber, man har med sig, til andre. På uddannelsen får du en specifik fagindsigt i rollen som mentor gennem teoretiske oplæg, drøftelse i plenum og gruppeøvelser.
Har du erfaring og faglige kompetencer som andre skal have glæde af? Få styrket dine formidlingsmæssige kompetencer på vores næste mentorkursus i København.
Tilmeld mentorkursus herVores mentor uddannelse afholdes på adressen: Hornemansgade 36 A, 2100 København Ø og afholdes fra kl. 09.30 – 16.00
Holdene afvikles med en max. antal deltagere på 18 personer.
Kursus dækker undervisning, materialer, kaffe/te og frokost.
Evt. opfølgning aftales individuelt og tager udgangspunkt i individuelle behov.
Underviseren vil være en blandt vores mange kompetente undervisere tilknyttet instituttet: Undervisere
Vores mentor uddannelse i København henvender sig til alle, der har brug for redskaber i en formidlingsproces, hvor fagspecifik viden og erfaringer er grundlaget for udvikling af kompetencer hos andre.
Kurset henvender sig til fagkompetente deltagere, der har behov for at lære, hvordan der skabes en tillidsfuld relation, professionel formidling af egne indsigter gennem dialog med et effektivt resultat.
Kurset er netop til dig, som gerne vil bidrage med din viden og hjælpe andre med at se nye vinkler på sine opgaver samt gennemføre og dermed nå sine mål. Her kan du også læse om Wikipedias definition på en mentor uddannelse.
Mentor kursets formål er at videregive professionelle redskaber til at skabe optimale relationer. Kurset fremlægger kommunikative værktøjer, der er effektive og målrettede.
Endvidere præsenteres midler til at skabe og fastholde dialoger med henblik på at løse givne udfordringer.
Der sættes fokus på udfordringer, som skaber kreativitet og konfliktløsning gennem mentoring. Endelig fokuseres der på individuel optimering af strategier i en mentorrolle.
En mentor er typisk en leder eller erfaren medarbejder, der støtter en mindre erfaren medarbejder (en mentee), med dennes personlige og faglige udvikling fx. i en virksomhed.
En mentor skal altid forholde sig neutralt i forhold til sin mentee, således denne udvikles fra et objektivt synspunkt. En mentor skal forholde sig lyttende og spørgende, men kan også sagtens være konstruktiv over for sin mentee.
På den måde bliver menteen udfordret, således han/hun kan lære nyt om både sig selv, men også andre.
Mentorrollen går ud på at støtte sin mentees udvikling gennem viden, erfaring og faglig indsigt i forskellige situationer. Det er netop den erfaring som gør, at du, som mentor, kan hjælpe din mentee med at se nye vinkler af en situation.
Som mentor bidrager du med forskellige værktøjer, som din mentee endnu ikke har set mulige, hvilket gør denne i stand til at gennemføre handlingsplaner og nå nogle mål, som endnu ikke har være åbenlyse.
Mentoring er netop en disciplin, der gennem kommunikation og en tillidsfuld relation indenfor et specifikt fagområde formidler personlig udvikling og kompetence.
Mentoring baserer sig på formidling af viden og erfaringer, som videregives af en indsigtsfuld person til en person med behov for udvikling af specifik kompetence.
Mentoring er meget mere end besvarelse af komplekse spørgsmål. Mentor samarbejdet handler om en fortløbende relation, læring, dialoger og løsning af udfordringer.
En mentor skal således være indsigtsfuld på et fagområde og kende sine begrænsninger, men samtidig have talent for at formidle denne viden til en anden.