Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Pris på psykoterapeut uddannelsen pr. år

   Psykoterapeutuddannelsen koster pr. år fra 23.900 kr. til 29.800 kr. hos Dansk NLP Institut. Et totalt beløb for alle 4 år på uddannelsen med alt inklusivt på 132.800 kr. med forbehold for valg af pyskoterapeut til selverfaring.

   Psykoterapeut uddannelse med priser på Dansk NLP Institut

   ‘En evalueret og godkendt Psykoterapeut uddannelse er en grundig uddannelse, der bliver gennemført over 4 år. Det vægtes højt at den studerende får den højeste værdi for pengene.

   Priserne listes nedenfor og det er godt at forholde sig til værdier som 35 års erfaring som uddannelses institut, højt kvalificerede undervisere, behagelige og trygge omgivelser samt kontinuerlige godkendte evalueringer af Instituttet, der var en af det første til at opnå dette i Danmark.

   Indhold og struktur for de 4 årgange kan der læses mere om her: Psykoterapeut uddannelse indhold og opbygning

   Undervisningsprisen for hele uddannelsen er kr. 103.400 fordelt på 110 undervisnings- og træningsdage. Dette er en dagspris på kr. 940, til sammenligning med øvrige Psykoterapeutuddannelser der starter med en dagspris på kr. 1.170 og opefter.

   Undervisningen er fordelt på:
   1 år – 25 dage
   2 år – 25 dage
   3 år – 30 dage
   4 år – 30 dage

   Man tilmelder sig for et år ad gangen.

   Udover undervisning

   På grunduddannelsen 1. og 2. år er undervisning, materialer, selverfaring, supervision og evaluering inkluderet i prisen for uddannelsen.

   På overbygningen 3. og 4. år er undervisning og materialer inkluderet i prisen for uddannelsen. Der skal påregnes udgifter til selverfaring, supervision og eksamensgebyr som man betaler løbende. Alt i alt beløber det sig til: 29.400 kr. som svarer til 7.350 kr. pr år.

   På overbygning 3. og 4. år er det der, hvor du begynder at tage imod betaling for dine klientforløb.

   Mere om uddannelsen i sin helhed kan læses her Studiebeskrivelse/Kriterer og indhold af uddannelsen

    

   Se holdstart for psykoterapeut-uddannelsen