Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Nyttig læsning fra vores blog

   19. april, 2022
   Vores børn befinder sig lige nu i en hverdag, der er præget af ét stort virvar af krig og frygt, voldsomme billeder, alvorlige miner og bekymrede voksne. Når børn oplever dette, er det en helt naturlig reaktion, at de bliver bange. Frygter, hvad der kommer til at ske. Det afføder bekymrede spørgsmål, vi som voksne skal håndtere, og følelser, vi skal hjælpe børnene til at håndtere.
   8. april, 2022
   De sidste to år har vi oplevet en verdensomspændende krise i form af coronapandemien. En krise, der for mange har medført ensomhed, angst og utryghed. Nu står vi i en ny krise: Der er krig i Ukraine. Vores krop er allerede i højere alarmberedskab, end den plejer at være, og derfor er det naturligt at få en reaktion. Mange vil opleve en høj grad af bekymringstanker, uro i kroppen og frygt. I dette blogindlæg fortæller vi mere om kroppens reaktionsmønster, og hvordan du kan lære at håndtere frygten.
   19. januar, 2022
   I bogen You Create Your Life: - Quantum Physics Explains How af Henning R. Jensen bliver der forklaret, hvordan vores tanker, følelser og overbevisninger skaber vores liv. Vores tanker og følelser skaber og eftergiver energi, som influerer både os selv og vores omgivelser.
   5. januar, 2022
   Den 31. december 2021 gennemførte Hendes Majestæt Dronningen hendes nytårstale. Det var i år nr. 50! Der var noget særligt ved talen i år, og det kom bag på mig, at jeg i slutningen af talen blev rørt. Den så jeg ikke komme! Gad vide hvad det var?
   9. december, 2021
   Vi anvender metaforer i vores sprog og det er en avanceret og effektiv måde at kommunikere på. Når vi kommunikerer med metaforer, bliver kommunikationen ekstra kraftfuld; kraftfuld fordi metaforer aktiverer vores sanser og skaber mening på et dybt plan. Metaforisk kan man sige at metaforer virker som budskaber skåret ud i pap.
   29. november, 2021
   Den grønne omstilling af hjernen er oppe imod hårde kræfter i form af kampe, vi kæmper i dagligdagen på jobbet og i privaten. Indsatserne handler i bund og grund om overlevelse og belønning. Når vi vinder eller kommer i mål, suser belønning og stresshormoner rundt i organismen og kan let få os ud af balance. I livet, som langt de fleste af os lever i dag, er der en overvægt af stress og belønningshormoner i kroppen og dermed hjernen. Samtidig er der en undervægt at det, som beroliger vores hjerne! Derfor er der god grund til en grøn omstilling i menneskers hjerne, så der kommer mere balance i vores nervesystem.
   23. november, 2021
   Coronapandemien og frygten for en potentiel dødelig, smitsom sygdom er stadig en ny og fremmed situation for os alle. Tilsyneladende er vi nu i 3. bølge og hos nogle er det med til at få angsten til at blusse op – igen! Hvis du som mange andre mærker stress og angst over coronaen, der endnu engang svinger pisken over os, er der råd at hente. Vi kan give dig gode råd til at få styr på corona-angsten, hvad enten den lige nu banker på døren eller er en gammel kending.
   11. oktober, 2021
   Når du har valgt at tage en uddannelse som psykoterapeut, så skal du foretage et valg om, hvor du gerne vil tage uddannelsen. Læs mere her om, hvilke ting, der kan være nyttige at tage i betragtning inden du vælger, hvilken uddannelse til psykoterapeut du vælger.
   5. oktober, 2021
   Det kan være en svær og hård proces at erkende, at man har behov for hjælp fra en fagperson inden for det psykologiske felt. Ligeså svært kan det være at finde ud af forskellen på en psykolog og en psykoterapeut. Hvornår anvender man den ene frem for den anden? Og hvad er forskellen på det to? Læs mere herunder og forstå forskellen på en psykoterapeut og en psykolog.
   29. september, 2021
   I øjeblikket går medierne til stålet vedrørende lange ventetider på psykologbehandling til børn og unge med angst og depression. Og når politikerne faktisk selv kritiserer de lange ventetider, kan man tænke om den nuværende model for behandling af personer med angst og depression overhovedet er den rigtige?