Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Nyttig læsning fra vores blog

6. oktober, 2019
Psykisk vold rammer både mænd og kvinder i privatlivet og på arbejdspladsen. Måske har du selv oplevet det eller været vidne til et menneske, hvor det er dig der siger: ”det ville jeg slet ikke finde mig i, hvis jeg var dig”, ”hvorfor siger du ikke op?”
3. oktober, 2019
Det er ikke så sjælden, jeg møder mennesker, der har oplevet stress. Har de ikke selv oplevet det, kender de helt sikkert én eller flere på studiet, arbejdspladsen eller privat og langvarig stress kan føre til psykiske diagnoser som angst og depression, som også er skadelig for det fysiske helbred.
26. september, 2019
Som coach lærer du at sætte rammerne, for hvordan konflikter kan løses på bl.a. arbejdspladsen. Du har netop en forståelse for de menneskelige dynamikker, herunder hvad der sker, når der opstår konflikter mellem mennesker. Du har redskaberne til at forebygge situationer inden de opstår, samt til at give de rette redskaber til konflikthåndtering i organisationen. Med en coachende tilgang til konflikter på bl.a. arbejdspladsen er det muligt at håndtere samarbejde og konfliktsituationer professionelt og effektivt.
12. september, 2019
Den dag vi tager det fulde ansvar for vores følelser, kan vi sætte os selv og andre fri, og den dag går man fra at være offer til at være herre i eget hus!
23. april, 2019
Fortsat fra Stress fra en anden vinkel, socialpsykologisk. Vi har lige set lidt på stress fra en ydre vinkel, så her går vi til en anden yderpol, nemlig til nervesystemet, den dybeste og den første påvirkning.
23. marts, 2019
Stress er en almen kendt og udbredt tilstand. Mange får diagnosen Stress. Den mest almindelige måde at anskue denne lidelse, er fra et fysisk eller personligt synspunkt eller det at arbejdspladsen også spiller en rolle. Det er nok naturligt at tage den synsvinkel, da det er der, hvor stress-fænomenerne udspiller sig og hvor virkningen af stress opleves tydeligt.
16. februar, 2019
Over tid konstruerer vi vores egen model af verdenen. Vi navigerer i livet med dette mentale landkort. Vi vedstår landkortets grænser som fortæller os hvad der er muligt i vores liv - selv når realiteterne er mere udvidet end vores mentale landkort tillader.
21. januar, 2019
Ifølge Danmarks statistik for 2017 blev 15.265 personer i Danmark skilt. Årsager til skilsmisse er meget forskellige, men oftest  er det pga. negativt samspil og kommunikation parterne imellem.  Der er en slags gentagne mønstre i samspillet, – man ved det sker, men kan ikke ”stoppe det”, og ved oftest ikke hvad der sætter mønstrene ” i gang”. Det kan føre til en slags afmagts og ensomheds følelse. ”Hvorfor er den som jeg har følt mig så tæt forbundet med- pludselig så langt væk? ”
7. november, 2018
Fortsættelse af hukommelse 1 og 2
7. oktober, 2018
Fortsættelse af blogindlæg om hukommelse