Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Nyttig læsning fra vores blog

27. juli, 2020
Bæredygtighed er et ord, der efterhånden har eksisteret i en del år. Væredygtighed er til gengæld et nyt ord, der helt klart fortjener en plads i ordbogen og vores daglige bevidsthed. Men hvad er væredygtighed, og hvordan bruger vi det i vores liv?
14. juli, 2020
Det er modigt at være sårbar og samtidig at turde vise, at man er sårbar. Det, at kunne udtrykke sine følelser og vise, at man tør lægge sine inderste tanker i hænderne hos en anden, er modigt. Men det er også svært, for hvis et menneske først én gang er blevet mødt uden forståelse og empati, er det svært at åbne op igen. Derfor er det så vigtigt, at vi møder det sårbare menneske lige dér, hvor de har brug for det.
23. juni, 2020
Onsdag den 10. juni 2020 afholdte vi hos Dansk NLP Institut online foredraget 'Helikoptersyn med intensiv sygeplejerske'. Her kunne man opleve intensiv sygeplejerske, tillidsrepræsentant og NLP uddannede Bente Taagholt tage sine helikopterbriller på, zoome ud og give os sit syn på Coronakrisen og hvordan den påvirker os som samfund, som familier og som individer.
4. juni, 2020
Corona krisen, hvad har den gjort ved os som samfund, som familier og som individer? – hvorfor reagerer vi som vi gør? Et oplæg til refleksion og nye indsigter I krisetider opstår nye muligheder, både på godt og ondt. Vi tager en tur op i helikopteren, zoomer ud og ser, hvad vi egentlig har lært af pandemien indtil videre.
12. maj, 2020
Fare på færde og nye muligheder! Vi er ramt af en krise - en verdensomspændende krise, der påvirker og udfordrer os både mentalt, økonomisk og på andre aspekter. Det, der kendetegner en krise, er oplevelsen af følgende: ‘’Wow - her har vi ikke stået før!’’ Derfor ved vi heller ikke, hvad vi skal stille op. Vi prøver os frem - ser hvad der sker – begår fejl – får ny viden, nye erfaringer. Måske lærer vi af vores fejl og finder ud af hvordan det hele kan skabe nye muligheder. 
4. maj, 2020
Depression er i dagens Danmark nærmest blevet allemandseje og sågar også en del af hverdagssproget. Sætninger såsom ‘’Jeg er depri’’, ‘’Jeg bliver deprimeret, når jeg læser avis’’, og ‘’Jeg havde en depression på arbejde i dag’’ bliver brugt i flæng. Men disse tilstande har intet med depression at gøre - det er naturlige kortvarige hverdags-tilstande. Vi er altså begyndt at kalde en helt naturlig og meget kortvarig tilstand for depression - også selvom depression i virkeligheden er en sygelig tilstand...
7. april, 2020
Coronavirussen har udløst en verdensomspændende krise. Det er nu vi skal stå sammen og handle fornuftigt.  Men hvordan handler man fornuftigt? Og hvad sker der, når angsten stikker af med os?
24. marts, 2020
Dansk NLP Institut følger regeringens anvisninger og holder sig opdateret ift. Covid-19 virus. For nuværende giver dette ikke anledning til ændringer i vores aktiviteter ift. undervisning, da vi ligger fint indenfor krav om mængde af mennesker samlet et sted.
12. marts, 2020
Frygt fylder rigtigt meget for tiden med pandemien Coronavirus - COVID-19. Corona virussen smitter som andre vira og rammer især dem, som er særligt udsatte i forvejen. Det samme gør sig gældende for frygt. Frygt er en følelse, der ligesom andre følelser smitter og især rammer dem, der er særligt udsatte i forvejen.
21. februar, 2020
Du har sikkert oplevet, at vi alle reagerer forskelligt i situationer, hvor vi skal præstere som for eksempel til en vigtig eksamen, en spændende jobsamtale eller andre former for møder? Nogle har det helt fint med at skulle være i fokus og præstere, mens andre derimod kan have det anstrengt og måske endda lide af eksamens- eller præstationsangst. Især mundtlig eksamen kan være svær for nogle. Uanset hvordan vi reagerer, så er det helt naturligt - og det er noget man kan arbejde med at forbedre.