Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Nyttig læsning fra vores blog

4. december, 2019
Hvor godt spiller du dine roller? Som menneske har vi mange forskellige roller i livet, alt efter hvilke sammenhænge og relationer vi befinder os i. I privaten kan vi have roller som eksempelvis ven, mor, far, familiemedlem, hustru, kæreste eller svigersøn og på arbejdet kan vi have professionelle roller som eksempelvis skuespiller, pædagog, socialrådgiver, kundeservicemedarbejder, lærer, leder mm...
8. november, 2019
’Julen er hjerternes fest’ er der nogen der siger! ’Skal vi klippe vores julehjerter sammen’ er der andre der synger!
7. november, 2019
”Familien er ikke værd at investere i!
28. oktober, 2019
Vi har spurgt en række af vores studerende, som allerede har gennemført en NLP Practitioner uddannelse hos Dansk NLP Institut, om hvad de har fået ud af at tage uddannelsen. Det har mundet ud i 24 udsagn om de færdigheder de efterfølgende anvender i deres arbejde og privatliv.
6. oktober, 2019
Psykisk vold rammer både mænd og kvinder i privatlivet og på arbejdspladsen. Måske har du selv oplevet det eller været vidne til et menneske, hvor det er dig der siger: ”det ville jeg slet ikke finde mig i, hvis jeg var dig”, ”hvorfor siger du ikke op?”
3. oktober, 2019
Det er ikke så sjældent, at jeg møder mennesker, der har oplevet stress. Har de ikke selv oplevet det kender de helt sikkert én eller flere på studiet, på arbejdspladsen eller privat. Langvarig stress kan føre til psykiske diagnoser, såsom angst og depression, der også er skadelig for det fysiske helbred.
26. september, 2019
Som coach lærer du at sætte rammerne, for hvordan konflikter kan løses på bl.a. arbejdspladsen. Du har netop en forståelse for de menneskelige dynamikker, herunder hvad der sker, når der opstår konflikter mellem mennesker. Du har redskaberne til at forebygge situationer inden de opstår, samt til at give de rette redskaber til konflikthåndtering i organisationen. Med en coachende tilgang til konflikter på bl.a. arbejdspladsen er det muligt at håndtere samarbejde og konfliktsituationer professionelt og effektivt.
12. september, 2019
Den dag vi tager det fulde ansvar for vores følelser, kan vi sætte os selv og andre fri, og den dag går man fra at være offer til at være herre i eget hus!
23. april, 2019
Fortsat fra Stress fra en anden vinkel, socialpsykologisk. Vi har lige set lidt på stress fra en ydre vinkel, så her går vi til en anden yderpol, nemlig til nervesystemet, den dybeste og den første påvirkning.