Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Nyttig læsning fra vores blog

   26. marts, 2021
   At være pårørende til et menneske der lider af angst, er noget som kan være virkelig svært og meget vanskeligt at håndtere. Angst kan også være en svær ting at forstå, for personen, der lider af angst, fordi det er så udefinerbar en størrelse. Angst har mange ansigter og kan derfor vise sig på mange måder. Oftest forsvinder glæden hos den, der lider af angst og bekymringstanker fylder mere og mere, hvad enten det er et barn med angst, et ungt menneske eller en voksen.
   15. marts, 2021
   Det er normalt at opleve nervøsitet til en eksamen, når fokus er på den studerende og vedkommendes præsentation. Dog bliver det unormalt, hvis nervøsiteten udvikler sig til decideret frygt, som ender med at påvirke den studerendes præsentation negativt. Her kan der være tale om eksamensangst: en underkategori til angst, der opstår i forbindelse med en situation, hvor man skal bedømmes af andre.
   1. marts, 2021
   Et barn med angst symptomer kan have alle former for angst: Enkeltforbier, seperationsangst, generaliseret angst, socialangst og panikangst, og de kan alle forekomme i forskellige grader. Børn og unge med høj grad af angst kan ikke gå i skole eller være sammen med deres venner! Angsten fylder en hel del i deres liv, hvilket går ud over deres levevilkår. Vi har skrevet et indlæg om, hvordan man håndterer angst blandt unge og børn som forældre.
   16. februar, 2021
   Forestil dig dette: Klokken er 15:30, og din arbejdsdag er ved at være slut. Dog fik du ikke skrevet den rapport, papirbunken har vokset sig stor, og de mange kaffekopper på skrivebordet er beviset på de mange ture til kantinen, der blev foretaget samme dag. Men pyt, det bliver da bare ordnet i morgen… eller på mandag… eller noget...
   15. februar, 2021
   Social angst eller socialfobi er en type af angst, hvor man frygter sociale situationer, da man er bange for andres kritiske blikke eller kommentarer. Det resulterer i, at man retter sin fulde opmærksomhed på sig selv for at undgå fejl, men derved oplever man ikke andres positive reaktioner på sin tilstedeværelse.
   2. februar, 2021
   Angst er i dag en normal mental lidelse, og den betegnes som en normal folkesygdom i dagens Danmark. Angst er faktisk noget, der står os alle meget nær. For vi har alle evnen til at opleve et angstanfald, selvom vi ikke lider af sygdommen angst. Læs dette indlæg og bliv klogere på årsagerne til angst, samt hvilke metoder, der er til at behandle sygdommen - hjemme fra din egen stue.
   18. januar, 2021
   Kender du symptomerne på angst? Angst har mange ansigter - og kommer til udtryk på mange forskellige måder. Netop fordi vi mennesker ikke er ens. Vi bliver dagligt udfordret, og ikke mindst i denne tid, hvor hele verden er sat i stå pga. en verdensomspændende pandemi.
   23. december, 2020
   I 2020 så vi en øget mængde af studerende på Dansk NLP Institut i Aarhus og København. Den øget mængde af studerende - i en tid hvor vi skal udvise samfundssind med god hygiejne og afstand - har betydet at begge afdelinger har udvidet den fysiske plads og involveret onlineundervisning. Det betyder, at vi har gennemført den planlagte undervisning - også for dem, som er i risikogruppen, dem som har symptomer, eller dem som venter på en coronatest.
   16. december, 2020
   Hvad er det der sker, når personale som er ansat til at varetage et omsorgserhverv, kommer til at handle i modstrid med det værdigrundlag de underskrev i ansættelseskontrakten?
   17. november, 2020
   Sindsro giver hjertero. De to ting følges ad. I en verden ramt af usikkerhed og pandemi er de to ting blevet vigtigere end nogensinde før. Er du klar over, hvilken smittende effekt din ro har på dine omgivelser? En betydelig effekt, kan vi afsløre. For effekten af din kommunikation er den respons du får.