Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Cogito ergo sum

  • Annegrethe Williams
  • 10. juni, 2016
NLP Psykoterapeut, MPF & NLP Coach, ICF
Læs mere om Annegrethe Williams

Oversat fra latin betyder det ”Jeg tænker – derfor er jeg” en konsekvens af filosoffen René Decartes overvejelser, da han, på jagt efter et fast punkt i verden, når til den konklusion ”næsten intet er sikkert”!

Vi har tidligere afholdt foredrag og undervist i emnet ”Jeg får ”Likes” – derfor er jeg”. Emnet har samme sproglige struktur og noget der er endnu vigtigere:

Børn og unge bruger meget tid på de sociale medier, og det har stor betydning for deres psykiske helbred. Desværre mest negativ betydning, viser australsk forskning.
Undersøgelsens forfattere udtrykker: ”Det er vigtigt at hjælpe de sårbare børn og unge (fx. dem med lavt selvværd) med at agere hensigtsmæssigt på de sociale medier.

Er du én af dem der har lyst til at hjælpe børn og unge med at navigere på de sociale medier, er der nogle helt håndgribelige metoder, man kan anvende.

Din evne til at navigere på de sociale medier kan trænes. Ved at ændre fokus kan du blive endnu bedre til at håndtere det, der foregår online og lære andre at gøre det sammen.

Relaterede kurser og uddannelser

Fare på færde og nye muligheder!
Fare på færde og nye muligheder! Vi er ramt af en krise - en verdensomspændende krise, der påvirker og udfordrer os både mentalt, økonomisk og på andre aspekter. Det, der kendetegner en krise, er oplevelsen af følgende: ‘’Wow - her har vi ikke stået før!’’ Derfor ved vi heller ikke, hvad vi skal stille op. Vi prøver os frem - ser hvad der sker – begår fejl – får ny viden, nye erfaringer. Måske lærer vi af vores fejl og finder ud af hvordan det hele kan skabe nye muligheder. 
Depression
Depression er i dagens Danmark nærmest blevet allemandseje og sågar også en del af hverdagssproget. Sætninger såsom ‘’Jeg er depri’’, ‘’Jeg bliver deprimeret, når jeg læser avis’’, og ‘’Jeg havde en depression på arbejde i dag’’ bliver brugt i flæng. Men disse tilstande har intet med depression at gøre - det er naturlige kortvarige hverdags-tilstande. Vi er altså begyndt at kalde en helt naturlig og meget kortvarig tilstand for depression - også selvom depression i virkeligheden er en sygelig tilstand...
Kom styrket gennem krisen
Coronavirussen har udløst en verdensomspændende krise. Det er nu vi skal stå sammen og handle fornuftigt.  Men hvordan handler man fornuftigt? Og hvad sker der, når angsten stikker af med os?
COVID-19 Oplysning
Dansk NLP Institut følger regeringens anvisninger og holder sig opdateret ift. Covid-19 virus. For nuværende giver dette ikke anledning til ændringer i vores aktiviteter ift. undervisning, da vi ligger fint indenfor krav om mængde af mennesker samlet et sted.
Frygt smitter som virus!
Frygt fylder rigtigt meget for tiden med pandemien Coronavirus - COVID-19. Corona virussen smitter som andre vira og rammer især dem, som er særligt udsatte i forvejen. Det samme gør sig gældende for frygt. Frygt er en følelse, der ligesom andre følelser smitter og især rammer dem, der er særligt udsatte i forvejen.
Håndtering af eksamens- og præstationsangst
Du har sikkert oplevet, at vi alle reagerer forskelligt i situationer, hvor vi skal præstere som for eksempel til en vigtig eksamen, en spændende jobsamtale eller andre former for møder? Nogle har det helt fint med at skulle være i fokus og præstere, mens andre derimod kan have det anstrengt og måske endda lide af eksamens- eller præstationsangst. Især mundtlig eksamen kan være svær for nogle. Uanset hvordan vi reagerer, så er det helt naturligt - og det er noget man kan arbejde med at forbedre.
Hvor godt spiller du dine roller?
Hvor godt spiller du dine roller? Som menneske har vi mange forskellige roller i livet, alt efter hvilke sammenhænge og relationer vi befinder os i. I privaten kan vi have roller som eksempelvis ven, mor, far, familiemedlem, hustru, kæreste eller svigersøn og på arbejdet kan vi have professionelle roller som eksempelvis skuespiller, pædagog, socialrådgiver, kundeservicemedarbejder, lærer, leder mm...
Hvad hjertet begærer
’Julen er hjerternes fest’ er der nogen der siger! ’Skal vi klippe vores julehjerter sammen’ er der andre der synger!
Familien – nutidens sikre base
”Familien er ikke værd at investere i!
24 effektive færdigheder du tilegner dig ved at tage en uddannelse som NLP Practitioner
Vi har spurgt en række af vores studerende, som allerede har gennemført en NLP Practitioner uddannelse hos Dansk NLP Institut, om hvad de har fået ud af at tage uddannelsen. Det har mundet ud i 24 udsagn om de færdigheder de efterfølgende anvender i deres arbejde og privatliv.