Bliv ringet op

    Bliv ringet op

    Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

    Hvilken afdeling er nærmest dig?

      Vi er her for at hjælpe dig.
      Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

      Det handler om professionel coaching

      • Anders Larsen
      • 26. juni, 2018

      Én af nøglerne til at være en ekstraordinær leder, er at have troen på, at man kan overskride egne grænser og finde inspiration til at forøge ens potentiale. Ønsker man at genopfinde eller forandre sine tankeprocesser, kræver det nye niveauer af nærmest alt; engagement, drive, følelser, kreativitet og alt andet, der kan påvirke fremgangsmetoderne og resultatet.

      Man kan ikke forvente at kunne forandre hverken sig selv eller andre, hvis man har lave forventninger eller mangler troen på egne udviklingsmuligheder.

      Hvis du vågner op og forventer, at den her dag, den her uge og det her år bare bliver mere af det sædvanlige, bliver det uden tvivl netop det. Men hvis du vågner op og forventer, at dit liv nu bliver anderledes og spændende, bliver det også det. Du oplever, hvad du forventer at opleve og ser, hvad du forventer at se.

      Du kan vælge den oplevelse, du gerne vil have ved at opsøge den. Vil du gerne påvirke andre i en positiv retning og have en nyttig effekt på dig selv og dine omgivelser, er første punkt på din dagsorden at finde troen på, at du kan gøre det.

      Frigiv dit potentiale som leder

      Hos Dansk NLP Institut tror vi på, at folk, der bliver behandlet som ledere vil finde inspiration til at blive ledere. Vi tror, at de med den rette træning vil bryde mure ned og bygge potentiale op til også selv at kunne inspirere andre mennesker til at nå nye, uanede højder og genoplive glemte og forsvundne drømme.

      Der er rigtig mange mennesker, der blot venter på muligheden for at slippe deres sande potentiale løs – også selvom de ikke selv er klar over det. De venter på at blive fortalt, at de kan lede og inspirere andre, og hvis de samler de rette værktøjer op til at gøre netop dette, kan de transformere både egne og andres liv til det bedre.

      Denne dag, denne uge eller dette år kan blive endnu en omgang middelmådighed. Eller det kan blive en lejlighed til, at du bliver modigere end nogensinde før. Der er kun to mulige livsforandrende spørgsmål: Tror du på, hvad der synes at være umuligt? Og er du villig til gå helt nye veje? Dansk NLP Instituts coachinguddannelse kan være din chance for at svare ‘“ja” til disse spørgsmål.

      Bliv udstyret med kommunikations- og relationskompetencer

      Uddannelsen som professionel coach udstyrer dig med kommunikations- og relationskompetencer, du kan bruge i erhvervslivet til at skabe positive forandringer for andre såvel som for dig selv. Du lærer at forstå et menneskes indre og ydre verden og at klarlægge, hvordan han/hun kan igangsætte processer, der eksempelvis mindsker stress og sygefravær og undgår konflikter og misforståelser.

      Efter uddannelsen kan du anvende dine nyerhvervede kompetencer i egen praksis eller i dit nuværende job. Uanset din applikation af din nye viden, vil du have fundet nøglen til at blive en ekstraordinær leder, og du vil være klar til at hjælpe andre til at opnå tilsvarende positive livsforandringer.

      Læs mere om Dansk NLP Instituts professionelle coachuddannelse her

      Mere om coaching

      Det handler om professionel coaching
      Mange af os kender det. Vi vender tilbage fra en måske længere ferie og tager lidt af feriementaliteten med hjem, og med det samme føler vi os lidt uden for… de sædvanlige rammer og skal ‘genopvarme’ relationerne til venner og medarbejdere.
      Psykoterapi og personlighed
      Kan psykoterapi ændre min personlighed? Hvem er jeg? Hvilken personlighed har jeg? Og er det muligt at ændre min personlighed? Det er alle komplekse spørgsmål, som er svære at besvare, først og fremmest fordi det afhænger af øjnene, der ser.
      Forhandlingskompetencer
      Alternativer til panik og forkerte beslutninger Har du en lederstilling med ansatte under dig, eller har du kollegaer eller familiemedlemmer, der ofte er uenige med dig eller hinanden? Eller har du det svært med dem omkring dig i hverdagen, fordi du ikke føler, du bliver lyttet til og taget seriøst? Det kan være svært at tage aktion på og ændre det, men det er muligt.