Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Adgangskrav Kvote 3:
   Ansøgere tilhørende andre faggrupper end dem, der er uddannet ved de højere læreranstalter.
   Optagelse kan ske såfremt ansøgers uddannelse suppleres med 1-årigt kursus fra en højere læreranstalt eller videregående uddannelse (f.eks. det åbne universitet, de sociale højskoler, sygeplejehøjskole og lignende) inden for psykologi, ledelse, personlig udvikling, terapi, supervision.

   Optagelsen baseres tillige på en personlig samtale, hvoraf alder, modenhed, motivation og erhvervserfaringer klarlægges med det formål at vurdere tilstrækkeligheden heraf i forhold til kravene på den enkelte psykoterapeutiske uddannelse.

   For samtale kontakt os her og for mere information se psykoterapeut uddannelse.

   Optagelse til Psykoterapeut, starter i praksis med optagelse på 1. års NLP Practitioner uddannelse som her beskrevet:

   Adgangskrav Kvote 1:
   Ansøgere med en relevant lang (5 år) eller mellemlang (3 år) videregående uddannelse af psykologisk, pædagogisk eller sundhedsfaglig karakter som f.eks. psykolog, læge, lærer, sygeplejerske, socialrådgiver, ergo- eller fysioterapeut eller pædagog.

   Adgangskrav Kvote 2:
   Ansøgere med en videregående uddannelse på bachelorniveau, der ikke umiddelbart er relevant og ikke af psykologisk, pædagogisk eller sundhedsfaglig karakter samt minimum 3 års erhvervserfaring indenfor faget. Optagelsen baseres på en personlig samtale, hvoraf alder, modenhed, motivation og erhvervserfaringer klarlægges med det formål at vurdere tilstrækkeligheden heraf i forhold til optagelseskriterier på den enkelte psykoterapeutiske uddannelse.