Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Få NØGLEN til balance – om krop, hjerne og stress

  • Annegrethe Williams
  • Institutleder
NLP Psykoterapeut, MPF & NLP Coach, ICF
Læs mere om Annegrethe Williams
Foredrag
Startdato: Onsdag d. 6. marts 2019
Sted: Hornemansgade 36A, 2100 Kbh. Ø
Varighed: Kl. 17.00 - 19.30
Pris: Gratis
Tilmeldingen til holdet er udløbet
Du kan også kontakte os
Telefon: 70 10 11 70
Eller skriv til os så ringer vi dig op
Kontakt

 Få NØGLEN til balance – om krop, hjerne og stress.

  • Kom og få viden om sammenhængen mellem krop, hjerne og stress.
  • Få stof til eftertanke med NØGLEN til kroppens budskaber
  • Hør hvordan man møder, støtter og flytter mennesker, der er ramt af stress.

Det sker i løbet af et par timer onsdag den 6. marts, hvor du kan møde Lise Lotte Asmussen, der til daglig hjælper medarbejdere i erhvervslivet og privat med at genfinde balancen både fysisk og psykisk.

Til foredraget bliver du inviteret ind i hverdagen du selv, din kollega eller nabo kender til. Stress er noget de fleste mennesker nikker genkendende til, derfor er det vigtigt at kende de psykologiske mekanismer, der ligger til grund for stress, så vi i tide får truffet nogle gode sunde beslutninger, til glæde for os selv og dem omkring os.

I over 20 år har Liselotte Asmussen arbejdet med menneskers krop og psyke. Liselotte er NLP psykoterapeut, afspændingspædagog og ernæringsterapeut og som hun siger: Jeg arbejder både med krop og psyke – og ofte er indgangen til at få hul på psykiske problemer gennem kroppen.

Når vi er ude af balance handler det om at genfinde balancen, uanset om det er balancen mellem krop og psyke eller work-life-balance.

Håndtering af stress er særlig vigtigt fordi:

Hver dag er der 35.000 danskere der er sygemeldt pga. stress og hvert år er der 1.400 i Danmark der dør af stress. Ubehandlet stress forårsager over halvdelen af alle depressioner og angstlidelser og kan føre til fysiske lidelser. Stressrelaterede hjertekarsygdomme kostede allerede i 1992 samfundet ca. 900 millioner kroner. Der bruges 14 mia. kr./år i samfundsudgifter, i form af sygefravær, tidlig død og udgifter til sundhedsvæsenet pga. stress. jf. stressforeningen. Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser at stress og depression vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.

Så kom og få viden, stof til eftertanke og nye handlemuligheder onsdag den 6. marts. Du tilmelder dig øverst på siden.