Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

  Hvilken afdeling er nærmest dig?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Online foredrag: Tal så dit barn lytter

   Onsdag den 5. oktober 2022 kl. 17.00 – 18.00 – tilmeld dig herunder!

    Om foredraget: 

    Med Karen Jørgensen, NLP Psykoterapeut

    Tal så dit barn lytter – AT LÆRE AT VÆRE FORÆLDRE

    Når vi vælger at blive forældre, kommer vi til at stå med en masse udfordringer, som vi ikke i vores vildeste fantasi havde forestillet os, VI skulle ende i. En del af os har sikkert kigget på andre forældre og tænkt: Sådan vil jeg i hvert fald ikke opdrage/være forældre. Og måske lykkes det – at undgå det, de andre gjorde. Måske opdager vi, at det gjorde det ikke – vi servicerer barnet, lader os koste rundt med eller bliver alt for skrappe lidt for ofte.

    Når vi bliver forældre, griber vi fat i det, vi selv har med som barn. Ofte noget ubevidst – uigennemtænkt, til tider noget vi tager kraftigt afstand fra blev gjort mod os – til tider blindt følgende det, vi syntes var godt – uden helt at tænke på om vi rent faktisk opnår det, vi gerne vil give vores børn med. Hør mit bud på hvilke værktøjer du med fordel kan udvikle, hvis du gerne vil et mere reflekteret forældreskab.

    Karen er uddannet pædagog i 1990, har arbejdet i SFO og børnehaver bla med tosprogede børn. Er mor til 2 voksne børn. Har taget en NLP-psykoterapeut uddannelse, samt en diplomuddannelse i Neuropsykologi og Neuropædagogik.