Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Hvad ønsker du dig?

   • Annegrethe Williams
   • 17. november, 2020
   NLP Psykoterapeut, MPF & NLP Coach, ICF
   Læs mere om Annegrethe Williams

   Hvad ønsker du dig?

   Sindsro giver hjertero. De to ting følges ad. I en verden ramt af usikkerhed og pandemi er de to ting blevet vigtigere end nogensinde før.

   Er du klar over, hvilken smittende effekt din ro har på dine omgivelser?

   En betydelig effekt, kan vi afsløre. For effekten af din kommunikation er den respons du får.

   Royal Copenhagen eller Corona?

   Julen er lige rundt om hjørnet, og det store spørgsmål kommer frem. Hvad ønsker du dig? Royal Copenhagen, stel fra Christian Bitz eller måske endda verdensfred? Hvis du ønsker dig noget, som du godt ved, at du ikke kan få i gave, som f.eks. fred i hverdagen, hvordan får du det lige sagt på en pæn måde?

   Apropos verdensfred, så er verden et turbulent sted at befinde sig i. Det er svært at finde og opretholde fred i hjernen og hjertet. Der er så meget uro for, hvad fremtiden må bringe os. Corona, terror i Wien og Frankrig, forlader Donald Trump Det Hvide Hus frivilligt, eller skal han tvinges ud? 

   Og hvad så lige med privatlivets problemer og spørgsmål? Finder jeg nogensinde et job, bliver mine forældre syge af corona, kommer jeg til at tabe mig de ekstra kilo, så jeg endelig kan føle mig tilpas i egen krop?

   ‘Fred og ro’ i julegave, tak!

   “Hvordan kan noget, der foregår inde i mit hoved, smitte af på andre?”. Forestil dig dette: Din lille datter spørger dig, hvad du ønsker dig i julegave. Du kigger på hende med trætte øjne: “Fred og ro for engangs skyld. Fred fra dine skrigerier og ro fra mediernes terror- og coronajammer”. 

   Dine trætte øjne lægger ikke mærke til din datters spørgende ansigtsudtryk: Hvor finder hun fred og ro til dig? Kan det laves i børnehaven? Og er det hendes skyld, at du er stresset og træt? 

   Din kommunikation til din lille datter tager hun med videre i livet. Som voksen og herre over egen hverdag forstår hun nu, hvorfor man ønsker sig fred og ro! 

   Din datter giver det samme svar til sin lille søn, da han år senere spørger hende, hvad hun ønsker sig i julegave. Sønnen får de samme tanker, som sin mor, da hun fik samme svar: “Er det min skyld, at mor hele tiden er træt?”

   Effekten af din kommunikation er den respons du får

   Alle former for ufred kan forårsage stress og bekymringer, som vi viser til vores nærmeste. Vores reaktion på vores ufred og uro smitter af på vores omgivelser. Vi modarbejder den indre fred, som vi bestræber os så meget efter, enten bevidst eller ej.

   Vi repeterer: Effekten af din kommunikation er den respons, du får! Det er én af de forudsætninger, som man allerede lærer mere om på det første år af NLP Practitioner uddannelsen hos Dansk NLP Institut. Det er normalt at være uopmærksom på, hvordan ens egen kommunikation påvirker ens selskab. 

   Tager du en godkendt NLP Practitioner uddannelse, så får du redskaber der gør, at du næste gang bliver opmærksom på mikrokommunikation som f.eks. dit barns tænksomme udtryk.

   Optimeret og opmærksom kommunikation

   NLP Practitioner uddannelsen forbedrer dine kommunikationevner og dine relationer. Det første år på uddannelsen lærer du, hvordan du kommunikerer med børn og voksne. Dine nye evner sænker frustrationsniveauet samt konfliktniveauet og øger overblikket og roen i det enkelte menneske. 

   Det er ikke kun dig, som vil få gavn af uddannelsens teori. Dine nye kompetencer kan du videreføre til privatlivet og på arbejdspladsen, hvor dine omgivelser vil kunne mærke et forhøjet kommunikationsniveau og nedsat konfliktniveau. Det skaber glæde og tryghed hos alle!

   Deltag i foredraget d. 2. december 2020

   “Hvad ønsker du dig?” er et emne, der er relevant hele året, og som fortjener fordybelse og nysgerrighed.

   Har dette blogindlæg vakt din interesse og nysgerrighed? Så deltag da i foredraget om samme emne, og bliv klogere på, hvad en uddannelse fra Dansk NLP Institut kan gøre for dig og dine omgivelser.