Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Helikoptersyn med intensiv sygeplejeske

  • Bente Taagholt
  • Intensiv sygeplejeske
Intensiv sygeplejerske, tillidsrepræsentant og NLP uddannede Bente Taagholt,
Læs mere om Bente Taagholt
Foredrag
Startdato: Onsdag d. 10. juni 2020
Sted: Online via Zoom
Varighed: ca. ½ time start kl. 17.00 - ca. 17.30
Pris: Gratis
Du kan også kontakte os
Telefon: 70 10 11 70
Eller skriv til os så ringer vi dig op
Kontakt

Om håndtering af Corona krisen

Har du lyst til en tur i helikopteren sammen med intensiv sygeplejerske, tillidsrepræsentant og NLP uddannede Bente Taagholt, hvor du både får viden, stof til eftertanke og nye handlemuligheder til håndtering af Corona-krisen. Det sker online fra din computer eller mobil:

Onsdag den 10. juni kl. 17.00 til ca. 17.30

Bente tager udgangspunkt i Corona krisen, både hvad det er og hvad det har gjort ved os og hvorfor vi reagerer som vi gør, til tider desperat!

Bente Taagholt har stået – og står stadig – lige midt i orkanens øje og fra Bentes helikoptersyn, som hun deler med dig, bliver det hele endnu mere klart og tydeligt. Klart både hvad der er sket, sker lige nu og hvad der, med stor sandsynlighed, kommer til at ske i fremadrettet.

Webinaret varer ca. 30 minutter – du tilmelder dig via linket. Når du er tilmeldt får du tilsendt et link som du logger på. Når du er logget på deltager du i online-foredraget, hvor Bente står klar med noget hun har på hjertet som hun gerne vil dele med dig.

Vi glæder os til at se dig onsdag den 10. juni kl. 17.00

Få stærke værktøjer med hjem

Uanset hvordan vi reagerer i forbindelse med frygt og usikkerhed, er det ganske naturligt! Vi kan lære at håndtere situationen.

Vær dig selv bekendt, håndter dig selv så du i sandhed kan hjælpe andre fysisk og psykisk, der hvor de er lige nu – før under eller efter krisen.

NLP som værktøj

NLP er nyttigt, når det handler om kommunikation og selvindsigt. NLP er nyttigt med sine effektive kommunikations- og forandringsværktøjer, som giver overblik, ro og handlekraft med selvindsigt, selverkendelse og mulighed for en positiv forandring – ønsker du at vide mere kontakt Dansk NLP Institut Kontakt os eller kig ind den 10 og eller 15. juni.

Tid og sted

10. juni 2020 fra kl. 17.00 – 17.30.
Online via Zoom

Øvrige begivenheder

Den 15. juni holder vi endnu et Zoom møde hvor du har mulighed for at høre mere og få information om NLP, psykoterapeut og coach uddannelserne.

Vi glæder os til at gi´ viden, stof til eftertanke og nye handlemuligheder.

Tilmelding til denne webinar kan ske fra her:
Webinar

Relaterede uddannelser: