Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Følger af Psykisk vold.

Foredrag af kvinde der har levet i et forhold med psykisk vold.

Kvinden fortæller om hvordan hun kom ud af forholdet og hvordan livet efterfølgende har formet sig.

Hvordan kommer man fra offerrollen og hvordan håndteres det nye liv?

Er det mig der er noget galt med?

Der er for tiden stor fokus på Psykisk vold i medierne.

Psykisk vold  er mange menneskers hverdag og ifølge ny rapport fra Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, Vive fremgår det, at den psykiske vold er den mest udbredte form for vold i parforholdet.

Den psykiske vold mellem partnere rammer således dobbelt så ofte som den fysiske vold, lyder det i en  pressemeddelelse.

Rapporten, der er baseret på data fra et tilfældigt udsnit af 20.000 voksne danskere, fortæller, at knap fire ud af hundrede kvinder inden for et år har været udsat for psykisk vold fra en partner. Det samme gælder en ud af hundrede mænd. Det er første gang ifølge Vive, at der sættes tal på, hvor mange mennesker, der årligt bliver udsat for psykisk vold fra nuværende eller tidligere partnere.

Måske er det kun er toppen af isbjerget.

Hvad er det så, der gør, at der ikke tidligere har været fokus på dette område? Måske fordi emnet  er så tabu belagt, og svært at forstå for omgivelserne.

Psykisk vold kan ikke ses,- fysisk vold efterlader oftest synlige mærker. Den psykiske vold derimod  efterlader mærker på sjælen. At være udsat for psykisk vold er fyldt med skam, og der lurer en konstant angst for, hvad der kan ske, hvis problemet italesættes.

 

Hvad sker der hvis ingen tror på mig?

Er det sandt, at det er mig der er noget galt med? Det er jo det, der efterhånden er printet ind i hjernen på den udsatte.

Er der virkelig nogen, som vil høre på mig? Og hvad kan min tidligere samlever finde på, hvis jeg tager bladet fra munden?

Holdstart
torsdag d. 22. november 2018
2 time
Gratis
Du kan også kontakte os på telefon 70 10 11 70
Eller skriv til os så ringer vi dig op
Kontakt