Uddannelser

Dansk NLP Institut har siden 1989 været Danmarks førende udbyder af seriøse og internationalt anerkendte NLP-uddannelser.

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening er vi igen her i 2013 blevet positivt evalueret af denne forening, der står for arbejdet med at styrke psykoterapeutstandarderne i Danmark. Gennem Dansk Psykoterapeutforening er Dansk NLP Institut også medlem af European Association for Psycho-therapy, EAP. Med hensyn til coaching er vi akkrediteret af International Coach Federation, ICF.
Se mere her om Dansk NLP Instituts anerkendelser og standarder.

På Dansk NLP Institut er der mange muligheder: Fx den 1-årige NLP Practitioner, den 2-årige NLP Master Practitioner, den 3-årige NLP Coach eller den 4-årige NLP-Psykoterapeut.

Uddannelserne består af 3-6 moduler af hver 5 dages varighed (dvs. 15 til 30 undervisningsdage i løbet af et år). Der starter løbende nye hold på de forskellige trin – se her undervisningsholdene i København eller Aarhus.

testimonials

Skolepædagogen: “Jeg er blevet skarpere til mit arbejde – og kan nu nemmere finde retningen for processen, både i enkelt- og i gruppesammenhænge”

Formålet med NLP-uddannelserne

NLP-uddannelserne formidler NLP som metode. Gennem uddannelsen opbygger den studerende professionelle kompetencer, der på et etisk og æstetisk grundlag skaber kontakt, tillid og en professionel relation med samtalepartnere, der ønsker igangsat en personlig forandringsproces. NLP uddannelserne opbygger professionelle kompetencer, der på en respektfuld, dynamisk og effektiv måde hjælper andre igennem en forandringsproces.

Gennem en grundlæggende teoriforståelse og metodetræning skabes forudsætninger for en professionel intervention. Den professionelle intervention har til formål, i samarbejde med klienten, at udvide dennes model af verden og at lade klienten nyvurdere sine hidtidige livskonklusioner af problematisk eller begrænsende karakter med sigte på oplevelsen af øget livskvalitet.

Gå direkte til en af uddannelserne her