Salgschefen: Stort udbytte i både mit salgs- og ledelsesarbejde

Skrevet af Mark Willimas den 6. juni 2013

Lars Lastein, Head of Corporate SalesLarsLasteinweb

Jeg har fået MEGET ud af mine NLP-kompetencer. Jeg har nu nogle helt klare planer for, hvordan jeg som salgschef kan bidrage til mine medarbejderes udvikling. Jeg er blevet væsentligt styrket, når jeg ansætter medarbejdere, og min egen kommunikation internt er tilpasset. Desuden er jeg blevet mere afklaret og afbalanceret på en række områder i både mit professionelle og private virke. Det øger min troværdighed, for jeg har en mere rolig og fattet tilgang til de situationer, hvor bølgerne ellers kunne gå højt!

Det giver en bedre og mere præcis kommunikation, når jeg selv starter med at lytte rigtig godt efter og udfordrer noget af alt det, man ved et mere eller mindre tilfælde får sagt ud i det åbne rum. Nogle af mine relationer er blevet stærkere, fordi jeg kan bidrage med at få trukket det, der foregår ubevidst inde i hovedet på enten mig eller mine omgivelser, ud af hovedet i form af ord.

Da jeg tilmeldte mig NLP-uddannelsen, var det fordi, jeg netop var tiltrådt mit første reelle lederjob. Jeg vidste, det var nødvendigt med en eller anden form for uddannelse. Jeg havde allerede da en uddannelse, der dækkede områder inden for ledelse og organisation, men ikke psykologi. Så jeg tilmeldte mig NLP-studiet. Mulighederne som følge af at have taget min uddannelse er enorme. Hvad får man ud at forstå menneskelig kommunikation og blive i stand til at bearbejde den? Både i mit salgs- og i mit ledelsesarbejde, alene bare i den observationsevne, jeg har trænet op, er der meget store muligheder for at få udbytter i det daglige.

Jeg anbefaler Dansk NLP Institut. Jeg har indtryk af, at man kan få andre NLP-uddannelser, der er mere erhvervsrettede, og mere rettet mod specifikke jobs. Men jeg er af den overbevisning, at man skal arbejde meget og bredt med emnet, før man kan gøre den nye viden fra uddannelsen til indsigt. Og der skal trænes meget. Man skal også selv have oplevelsen af at blive udfordret i terapi-sammenhænge. Og træne, træne, træne. NLP er da meget interessant som koncept, men det er først, når man har fået det under huden via intensiv træning, at det fulde udbytte i samtalen viser sig. Dansk NLP Institut har et program, der bruger tid på det. Og så kvalificerer det mig, hvis jeg vil arbejde videre på en anerkendt coach- eller terapeutuddannelse, men det bliver nu alligevel ikke mig.