Bliv ringet op
Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

Vi er her for at hjælpe dig.
Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

Relationsudfordringer

  • Annegrethe Williams
  • 23. august, 2015
Psykoterapeut & ICF Coach
Læs mere om Annegrethe Williams

Mange af os kender det. Vi vender tilbage fra en måske længere ferie og tager lidt af feriementaliteten med hjem, og med det samme føler vi os lidt uden for de sædvanlige rammer og skal ‘genopvarme’ relationerne til venner og medarbejdere. Vi står måske også over for den udfordring at skulle opbygge helt nye forhold til medarbejdere, som er blevet ansat, mens vi var på ferie. En ny dynamik mellem os og vores omverden er opstået, og vi skal finde ud af, hvordan vi med de værktøjer vi har, bedst navigerer rundt i den på sunde og produktive måder.

Måske har du i løbet af din ferie oplevet interessante kulturer og handlemåder og blevet inspireret til at introducere nogle af dem på din arbejdsplads eller i dit liv. Du står så over for spørgsmålet: Hvordan får jeg mening ud af mine nye erfaringer og bruger dem hensigtsmæssigt fremover?

Dette er blot et eksempel. Lignende relationsudfordringer kan være til stede i mindre specifikke situationer. Den grundlæggende tanke er, at vi ofte befinder os i situationer, hvor det ville tjene os godt at besidde værktøjer, som kunne hjælpe os til at bruge vores oplevelser og interaktioner med andre mennesker på kreative og givtige måder. Hos Dansk NLP (Neuro-Linguistic Programming) mener vi, at første skridt på vejen mod at opnå sådanne værktøjer, er at spørge os selv: “Hvordan erhverver vi os kompetencer, der hjælper os til bedre at forstå os selv og menneskene omkring os?”

Det har vi netop gjort, og vi har opbygget vores NLP-uddannelser på basis af de svar, vi er kommet frem til. De svar tilbyder vi dig at modtage gennem vores uddannelseslinje, som begynder med den 1-årige ‘NLP Practitioner’-uddannelse, der efterfølgende kan viderebygges med henholdsvis den 2-årige ‘NLP Master Practitioner’-uddannelse, den 3-årige ‘NLP Coach’-uddannelse og den 4-årige ‘NLP-Psykoterapeut’-uddannelse.

NLP-uddannelserne opbygger professionelle kompetencer, der hjælper andre gennem forandringsprocesser. De skaber forudsætningerne for professionel intervention, som har til formål at øge livskvaliteten for klienten ved på produktiv vis at lade vedkommende evaluere sine egne livserfaringer.

Stress fra en anden vinkel, del 2
Fortsat fra Stress fra en anden vinkel, socialpsykologisk. Vi har lige set lidt på stress fra en ydre vinkel, så her går vi til en anden yderpol, nemlig til nervesystemet, den dybeste og den første påvirkning.
Stress fra en anden vinkel, del 1
Stress er en almen kendt og udbredt tilstand. Mange får diagnosen Stress. Den mest almindelige måde at anskue denne lidelse, er fra et fysisk eller personligt synspunkt eller det at arbejdspladsen også spiller en rolle. Det er nok naturligt at tage den synsvinkel, da det er der, hvor stress-fænomenerne udspiller sig og hvor virkningen af stress opleves tydeligt.
Livet med dig som udforsker, designer og skuespiller
Over tid konstruerer vi vores egen model af verdenen. Vi navigerer i livet med dette mentale landkort. Vi vedstår landkortets grænser som fortæller os hvad der er muligt i vores liv - selv når realiteterne er mere udvidet end vores mentale landkort tillader.
Skal jeg skilles?
Ifølge Danmarks statistik for 2017 blev 15.265 personer i Danmark skilt. Årsager til skilsmisse er meget forskellige, men oftest  er det pga. negativt samspil og kommunikation parterne imellem.  Der er en slags gentagne mønstre i samspillet, – man ved det sker, men kan ikke ”stoppe det”, og ved oftest ikke hvad der sætter mønstrene ” i gang”. Det kan føre til en slags afmagts og ensomheds følelse. ”Hvorfor er den som jeg har følt mig så tæt forbundet med- pludselig så langt væk? ”
Hukommelse 3
Fortsættelse af hukommelse 1 og 2
Hukommelse 2
Fortsættelse af blogindlæg om hukommelse
Hukommelse 1
Alle mennesker benytter sig af hukommelse
Forhandlingskompetencer
Alternativer til panik og forkerte beslutninger Har du en lederstilling med ansatte under dig, eller har du kollegaer eller familiemedlemmer, der ofte er uenige med dig eller hinanden? Eller har du det svært med dem omkring dig i hverdagen, fordi du ikke føler, du bliver lyttet til og taget seriøst? Det kan være svært at tage aktion på og ændre det, men det er muligt.
Det handler om professionel coaching
Mange af os kender det. Vi vender tilbage fra en måske længere ferie og tager lidt af feriementaliteten med hjem, og med det samme føler vi os lidt uden for… de sædvanlige rammer og skal ‘genopvarme’ relationerne til venner og medarbejdere.
Psykoterapi og personlighed
Kan psykoterapi ændre min personlighed? Hvem er jeg? Hvilken personlighed har jeg? Og er det muligt at ændre min personlighed? Det er alle komplekse spørgsmål, som er svære at besvare, først og fremmest fordi det afhænger af øjnene, der ser.