Professionel coaching

Skrevet af Mark Willimas den 15. maj 2017

Én af nøglerne til at være en ekstraordinær leder, er at have troen på, at man kan overskride egne grænser og finde inspiration til at forøge ens potentiale. Ønsker man at genopfinde eller forandre sine tankeprocesser, kræver det nye niveauer af nærmest alt; engagement, drive, følelser, kreativitet og alt andet, der kan påvirke fremgangsmetoderne og resultatet. Man kan ikke forvente at kunne forandre hverken sig selv eller andre, hvis man har lave forventninger eller mangler troen på egne udviklingsmuligheder.

Hvis du vågner op og forventer, at den her dag, den her uge og det her år bare bliver mere af det sædvanlige, bliver det uden tvivl netop det. Men hvis du vågner op og forventer, at dit liv nu bliver anderledes og spændende, bliver det også det. Du oplever, hvad du forventer at opleve og ser, hvad du forventer at se. Du kan vælge den oplevelse, du gerne vil have ved at opsøge den. Vil du gerne påvirke andre i en positiv retning og have en nyttig effekt på dig selv og dine omgivelser, er første punkt på din dagsorden at finde troen på, at du kan gøre det.

Hos Dansk NLP Institut tror vi på, at folk, der bliver behandlet som ledere vil finde inspiration til at blive ledere. Vi tror, at de med den rette træning vil bryde mure ned og bygge potentiale op til også selv at kunne inspirere andre mennesker til at nå nye, uanede højder og genoplive glemte og forsvundne drømme. Der er rigtig mange mennesker, der blot venter på muligheden for at slippe deres sande potentiale løs – også selvom de ikke selv er klar over det. De venter på at blive fortalt, at de kan lede og inspirere andre, og hvis de samler de rette værktøjer op til at gøre netop dette, kan de transformere både egne og andres liv til det bedre.

Denne dag, denne uge eller dette år kan blive endnu en omgang middelmådighed. Eller det kan blive en lejlighed til, at du bliver modigere end nogensinde før. Der er kun to mulige livsforandrende spørgsmål: Tror du på, hvad der synes at være umuligt? Og er du villig til gå helt nye veje? Dansk NLP Instituts coachinguddannelse kan være din chance for at svare ‘“ja” til disse spørgsmål.

Uddannelsen som professionel coach udstyrer dig med kommunikations- og relationskompetencer, du kan bruge i erhvervslivet til at skabe positive forandringer for andre såvel som for dig selv. Du lærer at forstå et menneskes indre og ydre verden og at klarlægge, hvordan han/hun kan igangsætte processer, der eksempelvis mindsker stress og sygefravær og undgår konflikter og misforståelser. Efter uddannelsen kan du anvende dine nyerhvervede kompetencer i egen praksis eller i dit nuværende job. Uanset din applikation af din nye viden, vil du have fundet nøglen til at blive en ekstraordinær leder, og du vil være klar til at hjælpe andre til at opnå tilsvarende positive livsforandringer.

Læs mere om Dansk NLP Instituts professionelle coachuddannelse her: