Karriereskifteren: På tide med et skifte og mere personlig udvikling

Skrevet af Mark Willimas den 7. juni 2013

Ninna Lüchow, 39 år, karriereskifterNinnaLüchowWeb

Da jeg gik i gang med uddannelsen som Practitioner, var det fordi jeg altid har brændt for emner som kommunikation, konflikthåndtering og i det hele taget, hvad der sker i mennesket og i mellem mennesker. Jeg har i mange år haft en drøm om at arbejde med mennesker på en anden måde end som traditionel børnehavepædagog. Med tydelige tegn på stress, efter et langvarigt dårligt arbejdsmiljø på min arbejdsplads, valgte jeg heldigvis i tide at sige op. Jeg tror, det er vigtigt at tage en dyb indånding ind i mellem og erkende, at det er på tide med et karriereskift og en større dosis personlig udvikling.

En introduktion til NLP på et 6 ugers selvvalgt kursus gav mig blod på tanden til at lære endnu mere og komme i dybden med NLP – og i min søgning efter et seriøst NLP-uddannelsessted, blev jeg anbefalet Dansk NLP Instititut.

Jeg har lært meget om, hvordan vi mennesker hænger sammen adfærdspsykologisk, jeg har fået supergode værktøjer til at snakke med mennesker og forstå andre mennesker. Og så har jeg lært at være nysgerrig på en ny måde. I forhold til min nye karriere vil det være optimalt med en superkobling mellem min pædagogiske baggrund og mine nye kompetencer inden for NLP, coaching og terapi. Min store drøm er, på sigt, at få mit eget kursussted, hvor jeg kan være med til at skabe forandringsprocesser for mennesker.