NLP-værktøjer til relationsudfordringer

Skrevet af Mark Willimas den 23. august 2012

Mange af os kender det. Vi vender tilbage fra en måske længere ferie og tager lidt af feriementaliteten med hjem, og med det samme føler vi os lidt uden for de sædvanlige rammer og skal ‘genopvarme’ relationerne til venner og medarbejdere. Vi står måske også over for den udfordring at skulle opbygge helt nye forhold til medarbejdere, som er blevet ansat, mens vi var på ferie. En ny dynamik mellem os og vores omverden er opstået, og vi skal finde ud af, hvordan vi med de værktøjer vi har, bedst navigerer rundt i den på sunde og produktive måder.

Måske har du i løbet af din ferie oplevet interessante kulturer og handlemåder og blevet inspireret til at introducere nogle af dem på din arbejdsplads eller i dit liv. Du står så over for spørgsmålet: Hvordan får jeg mening ud af mine nye erfaringer og bruger dem hensigtsmæssigt fremover?

Dette er blot et eksempel. Lignende relationsudfordringer kan være til stede i mindre specifikke situationer. Den grundlæggende tanke er, at vi ofte befinder os i situationer, hvor det ville tjene os godt at besidde værktøjer, som kunne hjælpe os til at bruge vores oplevelser og interaktioner med andre mennesker på kreative og givtige måder. Hos Dansk NLP (Neuro-Linguistic Programming) mener vi, at første skridt på vejen mod at opnå sådanne værktøjer, er at spørge os selv: “Hvordan erhverver vi os kompetencer, der hjælper os til bedre at forstå os selv og menneskene omkring os?”

Det har vi netop gjort, og vi har opbygget vores NLP-uddannelser på basis af de svar, vi er kommet frem til. De svar tilbyder vi dig at modtage gennem vores uddannelseslinje, som begynder med den 1-årige ‘NLP Practitioner’-uddannelse, der efterfølgende kan viderebygges med henholdsvis den 2-årige ‘NLP Master Practitioner’-uddannelse, den 3-årige ‘NLP Coach’-uddannelse og den 4-årige ‘NLP-Psykoterapeut’-uddannelse.

NLP-uddannelserne opbygger professionelle kompetencer, der hjælper andre gennem forandringsprocesser. De skaber forudsætningerne for professionel intervention, som har til formål at øge livskvaliteten for klienten ved på produktiv vis at lade vedkommende evaluere sine egne livserfaringer.

Vækker det interesse i dig, så kontakt os på 70 10 11 70 eller udfyld vores kontaktformular for at høre nærmere.