Afdelingslederen: Jeg er helt klart blevet en mere motiverende chef

Skrevet af Mark Willimas den 6. juni 2013

Katja Stolshøj, 36 år, afdelingsleder i et større pensionsselskabKatjaStolshøj

NLP har helt klart gjort, at jeg er blevet en mere motiverende chef
– og bedre til at finde ressourcerne i mine medarbejdere.

Jeg har altid haft stor interesse for psykologi, og da jeg ledte efter
et seriøst alternativ til universitetet, fandt jeg Dansk NLP Institut.

Min arbejdsplads oplever tydeligt, at jeg på flere planer bruger
NLP-værktøjerne i mit daglige arbejde. Når det drejer sig om medarbejdersamtaler er jeg blevet endnu bedre til at finde ressourcerne
i mine medarbejdere, og jeg er blevet en mere motiverende chef, fordi jeg er blevet mere empatisk, mere spørgende, mere lyttende og dermed en mere inspirerende chef.

I mit job er det vigtigt at kunne motivere mennesker til at komme tilbage i arbejde, og det forudsætter avancerede kompetencer inden for kommunikation. Med mine nye kompetencer er jeg også blevet endnu bedre til støtte mine medarbejder i at blive bedre til de de gør.

Med udgangspunkt og træning i principperne bag NLP er det blevet nemmere og mere overskueligt for mig at træffe ledelsesmæssige beslutninger og i øvrigt også håndtere konflikter på medarbejder- og ledelsesniveau. Derudover går jeg nu både mere nysgerrigt og ydmygt ind til opgaverne, fordi jeg er opmærksom på mennesker forskellige måder at opfatte verdenen på og finder intentionen med deres handlinger. NLP er kort sagt blevet en helt naturlig del af mig og min måde at agere i livet – med endnu bedre resultater til følge.