Læreren: NLP er blevet den røde tråd både i mit arbejde og mit privatliv

Skrevet af Mark Willimas den 6. juni 2013


Lisbet Østensgaard, folkeskolelærer og psykoterapeutLisbethOestengaardWeb

NLP er blevet den røde tråd i mit liv – både i mit arbejde som lærer, i mit privatliv og som psykoterapeut.

Inden jeg startede på Dansk NLP Institut, ville jeg gerne have mere psykologisk indsigt både i forhold til mig selv og mit arbejde. Være mere bevidst om de metoder jeg allerede brugte, blive klarere i min kommunikation, mindre nærtagende, udvikle mig selv, bruge mine ressourcer og skabe forandringer på det personlige og arbejdsrelaterede plan. Jeg har fået alt, hvad jeg ønskede mig!

NLP har udviklet mine kompetencer som lærer, i forhold de relationer og udfordringer jeg støder ind i dagligt med elever, forældre, kollegaer og ledelse. Jeg er blevet skarp på kommunikation, konfliktløsning og forandringsprocesser. Og jeg er personlig blevet meget bedre til at håndtere kritik.

Jeg arbejder praktisk med NLP`s værktøjer i trivselssamtaler med de ældste elever i folkeskolen med stor succes og har samtaleterapi med unge i min egen praksis MINDTALK. At gå bag intentionen giver god mening og åbner op for livets muligheder i stedet for begrænsninger.

4 års uddannelse på Dansk NLP Institut og efterfølgende psykoterapeutisk praksis har været et vendepunkt i mit liv.