Hvad andre siger

 • 7. juni 2013

  Mia Müller, 42 år, Resource Manager Jeg har 20 års erfaring med HR. Jeg er/har altid været den rekrutteringsansvarlige i virksomheder og har også stået for massefyringer og persontests. Jeg har været med til konflikthåndtering – bl.a. omkring mobning på arbejdspladsen. Alt sammen noget, der handler om mennesker på godt og ondt.  Jeg havde nogle […]

  Læs mere her

 • 7. juni 2013

  Hans-Jørgen Lehmann, læge I mit fag er tid altid en vigtig faktor, og derfor er god kommunikation afgørende. Igennem årene havde jeg skabt min egen ide om kommunikation, men egentligt aldrig lært noget om det. I min arbejdsdag møder jeg hyppigt mennesker, der er i krise, er kede af det eller bange og nogle gange […]

  Læs mere her

 • 7. juni 2013

  Ninna Lüchow, 39 år, karriereskifter Da jeg gik i gang med uddannelsen som Practitioner, var det fordi jeg altid har brændt for emner som kommunikation, konflikthåndtering og i det hele taget, hvad der sker i mennesket og i mellem mennesker. Jeg har i mange år haft en drøm om at arbejde med mennesker på en […]

  Læs mere her

 • 7. juni 2013

  Anders Honoré Weiland Waagstein, Nykredit A/S Hvad har du Anders og Nykredit fået ud af din kompetenceudvikling på Instituttet? Jeg har personligt fået en dyb indsigt i mig selv og mennesker i al almindelighed. En indsigt som gør mig bedre til at udføre mit job både som underviser, coach og træner. Jeg er blevet bedre […]

  Læs mere her

 • 6. juni 2013

  Katja Stolshøj, 36 år, afdelingsleder i et større pensionsselskab NLP har helt klart gjort, at jeg er blevet en mere motiverende chef – og bedre til at finde ressourcerne i mine medarbejdere. Jeg har altid haft stor interesse for psykologi, og da jeg ledte efter et seriøst alternativ til universitetet, fandt jeg Dansk NLP Institut. […]

  Læs mere her

 • 6. juni 2013

  Mette Jørgensen, 45 år, pædagog ift. psykosociale problemer i folkeskolen Jeg startede for 2 år siden med NLP-uddannelsen, fordi jeg gerne hele tiden vil være i bevægelse, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg har en pædagogisk diplomuddannelse (PD) i supervision og vejledning, og noget af det, der sker, er, at mit job bliver stadig bredere – […]

  Læs mere her

 • 6. juni 2013

  Christina Michelle Nielsen, 38 år, cand.scient.soc., projektleder, ISS Både som beskæftigelseskonsulent og som privatperson bruger jeg hele tiden – og helt bevidst – NLP i min måde at forholde mig til verden på. Jeg har læst økonomi, politologi og psykologi på universitetet, men den organisationspsykologi, arbejdspsykologi osv., vi studerede der, betragtede meget mennesket i forhold […]

  Læs mere her

 • 6. juni 2013

  Jane Strandgaard Clausen, 50 år, ambulant alkoholbehandler Da jeg startede på Dansk NLP Institut for lidt over et år siden, kendte jeg til mange af NLP-principperne i forvejen, bl.a. fordi jeg – ligesom næsten alle mine kolleger – har fået den systemiske kommunikationsuddannelse, der netop bygger på NLP-principper. Desuden har jeg socialfaglig grunduddannelse som socialrådgiver, […]

  Læs mere her

 • 6. juni 2013

  Lisbet Østensgaard, folkeskolelærer og psykoterapeut NLP er blevet den røde tråd i mit liv – både i mit arbejde som lærer, i mit privatliv og som psykoterapeut. Inden jeg startede på Dansk NLP Institut, ville jeg gerne have mere psykologisk indsigt både i forhold til mig selv og mit arbejde. Være mere bevidst om de […]

  Læs mere her

 • 6. juni 2013

  Jens Kauffmann Lund,  34 år, socialpædagog I mit arbejde med børn og unge er relationer et af de vigtigste ”værktøjer” til at støtte den unge i sin udvikling. NLP har givet mig indsigt i og forståelse for sindets struktur og de ofte bagvedliggende intentioner ved en given handling. Det gør, at jeg i højere grad […]

  Læs mere her

 • 6. juni 2013

  Hans Jørgen Svendsen, underviser Som virksomhedskonsulent blev jeg i 2004 spurgt, om jeg underviste i NLP. Dengang kendte jeg ikke til NLP, men forespørgslen gjorde mig nysgerrig. 5 år senere bestod jeg så psykoterapeuteksamen. Og jeg har senere suppleret den med supervisoruddannelsen. At uddannelsen blev på Dansk NLP Institut skyldes, at dette var institutionen, der […]

  Læs mere her

 • 6. juni 2013

  Lars Lastein, Head of Corporate Sales Jeg har fået MEGET ud af mine NLP-kompetencer. Jeg har nu nogle helt klare planer for, hvordan jeg som salgschef kan bidrage til mine medarbejderes udvikling. Jeg er blevet væsentligt styrket, når jeg ansætter medarbejdere, og min egen kommunikation internt er tilpasset. Desuden er jeg blevet mere afklaret og […]

  Læs mere her

 • 6. juni 2013

  Ole Conrad Kondrup, forstander Mine kompetencer indenfor ledelse, undervisning og pædagogik er blevet væsentligt skarpere og ekstremt effektive. NLP og psykoterapi skaber tilsammen store forandringer, fordi Dansk NLP Institut har fundet en yderst svær balance mellem teori og praksis. På den ene side er det vigtigt at have et gyldigt og relevant eksamensbevis, på den […]

  Læs mere her

 • 2. januar 2013

  Ole Nors kaptajn Hvad har du oplevet som var særlig værdifuldt? Jeg fandt det værdifuldt, at uddannelsen sætter fokus på praksis og at den giver håndgribelige værktøjer til forskellige situationer og, at man kan blande værktøjerne så det passer til ens situation. Endvidere, efter endt uddannelse, vil man opleve at ens færdighedsniveau er særdeles højt […]

  Læs mere her