HR Manageren: Jeg føler, NLP er en gave, jeg har fået foræret

Skrevet af Mark Willimas den 7. juni 2013


Mia Müller, 42 år, Resource Managermia-müller-web

Jeg har 20 års erfaring med HR. Jeg er/har altid været den rekrutteringsansvarlige i virksomheder og har også stået for massefyringer og persontests. Jeg har været med til konflikthåndtering – bl.a. omkring mobning på arbejdspladsen. Alt sammen noget, der handler om mennesker på godt og ondt.  Jeg havde nogle værktøjer til problemerne, men manglede en større forståelse af det hele menneske og at grave lidt dybere mht. psykologiske spørgsmål som ”hvorfor gør vi, som vi gør?” og ”hvad er vores syn på livet?”.

NLP-uddannelsen har beriget mig med svar på den slags adfærdspsykologiske spørgsmål. Jeg valgte Dansk NLP Institut, da en af instituttets undervisere var ude på min daværende arbejdsplads og tale om assertiv adfærd og konflikthåndtering. Jeg blev blæst bagover af de nye tilgange til håndtering af opgaverne. Jeg måtte vide mere!

Jeg har fået en større forståelse for folks bevæggrunde og en større indsigt i de reaktionsmønstre og overbevisninger, som vi lever efter. Jeg har også fået vendt blikket indad og set på mig selv med andre øjne. Og jeg er stadig i proces. Livet er een lang læreproces, og NLP skubber i den grad bagpå!

Min tolerance er blevet meget større pga. min viden om menneskesyn (landkort), og jeg bruger dagligt flere af metoderne i samtaler med folk, uden egentlig at tænke over det. NLP kommer ind under huden på en. Jeg er blevet bedre til at få folk til at åbne sig ved at stille spørgsmål på en bestemt måde og har været med til at give mennesker en egen indsigt, som de kan bruge og reflektere over efterfølgende. Jeg føler, at det er en gave, jeg har fået foræret. Jeg er meget ydmyg over for den viden og er meget bevidst om min rolle.

Jeg føler, at jeg kan gøre en forskel. Det gjorde jeg også før NLP, men nu er det bare hele pakken jeg kan tilbyde.