Løs dine udfordringer med bedre forhandlingskompetencer – NLP Practitioner uddannelsen

Skrevet af Mark Willimas den 20. januar 2012

Har du en lederstilling med ansatte under dig, eller har du familiemedlemmer, der ofte er uenige med hinanden eller med dig? Eller har du det svært med dem omkring dig i hverdagen, fordi du ikke føler, du bliver lyttet til og taget seriøst? Det kan være svært at tage aktion på og ændre det, men det er muligt.

De fleste af os har på et tidspunkt i livet oplevet at have en rolle, man ikke føler sig behagelig i. Det kan være en rolle, der giver et stort ansvar, man ikke er klar til, eller en rolle der kræver et stort overblik over, hvad der virker til at være alt for mange ting. Den følelse man har i kroppen, når det går op for en, at man måske ikke har helt så meget styr på situationen, som man gerne vil, kender de fleste nok. Følelsen af at blive overvældet kan for mange mennesker forårsage en panisk reaktion. Og når panikken rammer os, træffer vi ofte nogle beslutninger som ikke er velovervejede og muligvis ikke de helt rigtige. Men betyder det, at man må tage til takke med panik og forkerte beslutninger? Nej, slet ikke!

Der findes nemlig redskaber til at forbedre dine kommunikationsevner og forhandlingskompetencer, som samtidig giver et godt overblik og struktur på din kommunikation. Hos Dansk NLP Institut har vi NLP Practioner uddannelsen, som giver dig disse redskaber. Med uddannelsen lærer du også at arbejde med at forstå dig selv og dit samspil med andre.

Vi tror på, at man trives bedst og kommer længst med sunde relationer. Her vil NLP Practioner uddannelsen også bidrage med redskaber i forhold til netop at skabe sunde relationer. NLP Practioner uddannelsen er det ideelle boost, hvis du ønsker en karriereudvikling eller blot en opgradering af dit fag eller jobfunktion, hvor du lærer nye og stærke værktøjer til at supplere til din faglige værktøjskasse.

Er du interesseret i at høre nærmere om NLP og NLP Practioner uddannelsen, så kontakt os på tlf. 7010 1170.