Bliv ringet op

  Bliv ringet op

  Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse?

   Vi er her for at hjælpe dig.
   Skriv til os og vi vender tilbage snarest muligt.

   Året der gik 2020

   • Annegrethe Williams
   • 23. december, 2020
   NLP Psykoterapeut, MPF & NLP Coach, ICF
   Læs mere om Annegrethe Williams

   Hvis der skulle være en overskrift på 2020 kunne det være:

   Lad udviklingen styrke os!

   Pandemien har i dén grad sat dagsordenen i stort set alle forhold i vores liv.

   Det behøver vi selvfølgelig ikke genfortælle. Vi gør alle det bedste vi kan ud fra de forudsætninger vi har på jobbet, i fritiden og i familien. Vi gør alle det bedste vi kan for at finde en måde at navigere i livet, og hjælpe andre med at navigere i en tid med store forandringer. Det gælder også for Dansk NLP Institut.

   Enhver plan kan være stærk og god – lige indtil vi rammer virkeligheden. 

   Måske bare et gammelt ordsprog, men ofte er det sådan det er! …og hvad gør man så? Man tilpasser dig med blikket stift rettet mod drømmen, mod formålet, mod meningen med det hele. Der er jo mange veje til at opnå det, man går efter!

   Vi har holdt fokus på det vores studerende efterspørger

   For Dansk NLP Institut er det let at fastholde fokus på det, vores studerende ønsker og efterspørger: Uddannelse i anvendt psykologi med NLPs effektive kommunikations- og forandringsværktøjer.

   Det er viden, stof til eftertanke og nye handlemuligheder; handlemuligheder, som gør det lettere at navigere i livet og hjælpe andre med at navigere i deres liv på et professionelt grundlag.

   Vi uddanner mennesker, som gør en forskel for andre mennesker

   Det er afgørende, at vi på Dansk NLP Institut til stadighed er synlige og uddanner mennesker, som gør en forskel for andre mennesker, som vi er sammen med på jobbet, i fritiden og i privaten.

   Den viden man får på Dansk NLP Institut, og den læring man opbygger, er værdifuld uanset om det handler om at blive endnu bedre til at kommunikere klart og tydeligt, skabe sunde relationer ellere håndtere kriser og konflikter. Ligeledes at håndtere egne og andres tanker, følelser og adfærd i stort set alle sammenhænge.

   Ved at gå forrest og vise vejen gør man en forskel for andre uanset om det er i rollen som NLP-psykoterapeut, coach, supervisor, leder, familiemedlem eller medmenneske!

   Flere studerende på Dansk NLP Institut i 2020

   2020 har medført flere studerende på Dansk NLP Institut både i Aarhus og København.

   Den øget mængde af studerende – i en tid, hvor vi skal udvise samfundssind med god hygiejne og afstand – har betydet at begge afdelinger har udvidet den fysiske plads og involveret onlineundervisning. Det betyder, at vi har gennemført den planlagte undervisning – også for dem, som er i risikogruppen, dem som har symptomer, eller dem som venter på en coronatest.

   Alternativt kan man som tidligere deltage på en gæsteplads i København eller Aarhus – en fleksibilitet vores studerende er glade for.

   En stor TAK til alle

   TAK til ALLE på DANSK NLP INSTITUT, som har udvist samfundssind og hjulpet Dansk NLP Institut med synlighed, med anbefalinger i form af den gode gammeldags ’mund-til-øre-metode’ og den nyere form for anbefaling med likes, kommentarer og delinger på sociale medier.

   Hvad vi ser frem til i 2021

   Vi glæder os til 2021 med endnu mere udvikling på NLP Practitioner uddannelsen, NLP Master Practitioner uddannelsen, Counselor uddannelsen, og psykoterapeutuddannelsen, samt NLP Coach uddannelsen og Supervisoruddannelsen.

   Ud over det fortsætter vi i 2021 med vores gratis live-foredrag og webinars med forskellige temaer, der er relevant for voksne mennesker, som dig og mig – midt i livet.

   Hold øje med www.dansknlp.dk, og DANSK NLP INSTITUT på Facebook og på LinkedIn.

    

   Lad udviklingen styrke os!

    

   Rigtig glædelig jul og godt nytår

   Bente Skov, Gerda Feldborg og Annegrethe Williams